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수프카레우동 [Chiken Curry Soup with Udon Noodles]



몸이 따뜻해지는 요리, 수프카레우동입니다. 카레는 카레라이스로 먹어도 맛있지만 다양한 방법으로 변주가 가능해서 좋은것 같아요.



 



우동 2인분, 닭다리 2개, 감자 2개, 당근 1개, 양파 1/2개, 브로컬리, 다진마늘 1Ts, 버터 10g,


고형카레 3개(25×3), 바질, 물 1.5ml, 물 7컵





만들기 



1. 닭다리에 소금과 후추로 간을 한 후 30분간 재워 줍니다.


 


 


2. 감자와 당근을 적당한 크기로 잘라 돌려깍기를 해주세요.


 


 


3. 양파를 잘게 썰어줍니다. 


 


 


4. 팬에 버터와 다진마늘을 넣고 볶아줍니다.


 


 


5. 양파를 넣고 투명해지도록 볶아줍니다.


 


 


6.닭다리를 넣고 양파 볶은 것을 얹어가며 앞뒤로 구워주세요.


 


 


7. 표면이 익을 정도로만 구워줍니다.


 


 


8. 물 1.5ml를 붓고 끓기 시작하면 야채를 넣고 10분간 끓여줍니다.


 


 


9. 고형카레를 넣고 풀어지면 브로커리를 넣고 2분간 끓여줍니다.


 


 


10.기호에 맞게 후추와 소금으로 간을 하여주세요


 


 


11.물 7컵을 붓고 끓기 시작하면 우동을 살짝 데쳐줍니다.


 


 


12. 그릇에 우동을 담고 스프를 얹어줍니다.





  [English Recipe]



It's a warm-up dish, soup curry-dong. Curry is good to eat with curry but it can be changed in various ways.




 Ingredient



2 Udon noodle for 2 person, 2 Chicken Drumsticks, 2 Potatoes, 1 Carrot, Half of onion, broccoli, 1Ts of Grined Garlic, 10g of Butter


3 Pieces of Solid Curry(25g*3), Basil, 1.5ml of water, 7 Cup of water




  Recipe



1. Seasoning  Chicken Drumsticks with salt and pepper and marinate for 30 minutes.



2. Cut potatoes and carrots into appropriate sizes and round edges.




3. Chop the onions into small pieces.




4. Stir-fry butter and chopped garlic in a pan.




5. Add onion and stir-fry until transparent.




6. Add chicken legs and bake back and forth on top of onion roasting.




7. Bake until the surface is cooked.




8. Pour 1.5ml of water and when it starts to boil, add vegetables and simmer for 10 minutes.




9. Put in the solid curry and when it's done, add the broccoli and bring to a boil for 2 minutes.




10. Season with pepper and salt to suit your taste.




11.Pour 7 cups water and blanch udon slightly when it starts to boil.




12. Put udon in a dish and put the soup on it.





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