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시리얼 바[granola bar]


식사대용으로도 좋은 시리얼바입니다. 울무와 견과류, 건과일등을 사용하여 건강도 생각한 간식이에요.


 

쪄서 말린 율무 : 200g, 


견과류 :  아몬드, 호두, 호박씨, 땅콩, 브라질 넛트,= 280g


건과류 :  건포도, 건크랜베리, 말린 단호박, 말린 무화과 = 160g


조청 130g, 올리고당 30g, 설탕 20g, 버터 25g, 물 20g


만들기


1. 떫은 맛이 감소되고 고소한 맛이 상승 되도록 기름기 없는 팬에 견과류를 1 ~ 2분간 볶아 줍니다.


2.  크기가 큰 견과류나 건과일을 잘라 줍니다.


3.  재료가 쉽게 떨어지도록 용기에 랩을 깔아주세요. 


4.  팬에 조청, 올리고당, 설탕,  물, 버터를 넣고 젓지 않은 상태로 녹여주세요.


5.  1 ~2분간 끓인 후 견과류와 건과일을 넣고 불을 줄이고 섞어주세요.


6.  실이 생기기 시작하면 불을 끄고 두세번 섞어줍니다.


7.  랩위에 재료를 붓고 고르게 편 뒤 위생봉지를 덮은 후 밀대나 손으로 눌러 평평하게 만들어줍니다.


8.  딱딱하지 않은 상태로 잠시 굳혀주세요.


9. 랩을 벗기고 적당한 크기로 잘라줍니다.


10. 완전히 굳지 않은 상태에서 잘라야 잘 잘라집니다.


 

  [English Recipe]

It's a good cereal bar for meals, too. It is also a healthy snack using adlay, nuts, and dried fruits.


Ingredient


200 g of dried adlay

280g of nut (Almond, Walnut, Pumpkin Seed, Peanut, Brazil nut)

160g of dried fruits (Dried Grape, Dried Cranberry, Dried sweet pumpkins, Dried fig)

130g of grain syrup, 30g of oligosaccharide, 20g of sugar, 25g of butter, 20g of water




  Recipe

1. Stir-fry nuts in an ungreased pan for 1 to 2 minutes to reduce the flavor of the smell and increase the savory taste.


2. Cut large nuts or dried fruits.


3. Place plastic wrap on container to separate easily from material.


4. Dissolve  grain syrup, oligosaccharide, sugar, butter in a pan.


5. Bring to a boil for 1 to 2 minutes and combine with nuts and dried fruits and reduce the heat.


6. When the thread begins to form, turn off the heat and mix it two or three times.


7. Pour the material over the wrap, spread evenly, cover the sanitary bag, and press it on a rolling pin or hand to flatten it.


8. Freeze for a moment without being firm.


9. Remove wrap and cut into appropriate sizes.


10. It needs to be cut in a completely non-hardened state before it can be cut well.

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