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폭립 바베큐[Pork rib Barbecue]


연말입니다. 홈파티나 같이 모여서 시간을 보내는 일이 많아지는 날들이에요. 그런 날 함께 하면 더 좋을 그런 음식을 만들어 보았습니다.


 


돼지갈비 1.4Kg,  된장 1Ts,  대파 1대, 통후추, 마늘 3톨, 생강 1톨, 물 1.7L, 소주 1/2컵, 양파 1/2개


소스 : 바베큐소스 7Ts, 굴소스 2Ts, 꿀 2Ts, 다진마늘 2Ts, 생강즙 1/2Ts, 올리고당 1Ts, 후추


만들기


1. 돼지갈비를 물에 담가 30분간 핏물을 뺀 후 씻어주세요.


2. 1.7L 물을 붓고 된장   1Ts,  대파 1대, 통후추, 마늘 3톨, 생강 1톨, 돼지갈비를 넣고  40분간 쎈불에서 삶아주세요.


3. 끓기 시작하면 소주 1/2컵을 붓고 뚜껑을 살짝 열어 놓은 상태로 삶아줍니다.


4. 한 김  식힌 후  갈비의 안쪽막을 벗겨줍니다.


5. 바베큐소스 7Ts, 굴소스 2Ts, 꿀 2Ts, 다진마늘 2Ts, 생강즙 1/2Ts, 올리고당 1Ts, 후추를 넣고 섞어줍니다.


6. 갈비의 양면에 고르게 소스를 발라줍니다.


7. 190°에서 8~9분 구워주세요.


8. 다시한번 고르게 소스를 발라줍니다.


9. 190°에서 8분간  구워줍니다.


  [English Recipe]


 It's the end of the year. It's the days when we get to spend more time together with home parties. I've made some food that would be better if I could share that day.


Ingredient


1.4Kg of  pork ribs, 1Ts of soy paste, 1 Spring onion, Pepper, 3 Garlic, 1 Ginger, 1.7L of water, 1/2 Cup of Soju, Half of onion


7Ts of Barbecue sauce, 2Ts of Oyster Sauce, 2Ts of Honey, 2Ts of Grined Garlic, 1/2Ts of ginger Juice, 1Ts of oligosaccharide


  Recipe


1. Soak pork ribs in water and drain for 30 minutes and wash it.


2. Add 1.7L water and 1Ts of soybean paste, 1 Spring onion, pepper, 3 of garlics, 1 ginger, and Bring to a boil for 40 minutes.


3. When it starts to boil, add 1/2 cup soju and simmer with lid lightly open.


4. Cool it down and remove the inner layer of ribs.


5. Add 7Ts of Barbecue sauce, 2Ts of Oyster Sauce, 2Ts of Honey, 2Ts of Grined Garlic, 1/2Ts of ginger Juice, pepper and 1Ts of oligosaccharide and mix it.


6. Spread sauce evenly on both sides of ribs.


7. Bake at 190° for 8 to 9 minutes.


8. Apply sauce evenly again.


9. Bake at 190° for 8 minutes.

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