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납작군만두 [Tossed Fried Dumplings]
집에 냉동군만두가 있다면 쉽게 누구나 만들 수 있는 쉬운 요리, 무침 군만두입니다. 저희 집에 마침 납작만두가 있어서 만들어 봤어요
재료
납작 만두 8개, 다진마늘 1Tbs, 다진 파 2Tbs, 설탕 1/2Tbs, 진간장 3/4Tbs, 맛술1Tbs, 고춧가루 2Tbs, 고추장 1Tbs, 케찹 1/2Tbs, 쌀엿 2Tbs, 물 1/4 컵, 남은 식용유 2Tbs, 식용유
만들기
1. 고춧가루, 고추장, 케찹, 진간장, 설탕, 맛술, 쌀엿, 물을 넣고 섞어주세요.
2. 팬에 식용유를 넉넉히 붓고 만두를 튀기듯이 구워주세요.
3. 앞뒤가 노릇하게 구워주세요.
4. 팬에 남은 기름약간과 다진마늘, 다진파를 넣고 파기름을 만들어주세요.
5. 양념장을 넣고 끓기 시작하면 만두를 넣어주세요.
6. 빠르게 양념장을 묻힌 뒤 꺼내주세요.
[English Recipe]
If you have frozen fried dumplings at home, this is an easy dish that anyone can make: Tossed Fried Dumplings. I happened to have flat dumplings at home, so I gave it a try.
Ingredient
8 flat dumplings, 1 Tbs of minced garlic, 2 Tbs of minced green onions, half sugar, 3/4 Tbs of thick soy sauce, 1 Tbs of cooking wine, 2 Tbs of red pepper powder, 1 Tbs of red pepper paste, 1/2 Tbs of ketchup, 2 Tbs of rice starch, 1/4 cup of water, 2 Tbs of remaining cooking oil, cooking oil
Making
1. Add red pepper powder, red pepper paste, ketchup, thick soy sauce, sugar, cooking wine, rice syrup, and water and mix.
2. Pour plenty of cooking oil into the pan and bake dumplings as if frying.
3. Please bake it until the front and back are golden.
4. Add a little oil, minced garlic, and green onion to the pan and make green onion oil.
5. Add the sauce and when it starts to boil, add the dumplings.
6. Put the sauce on quickly and take it out.
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