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찹쌀 브라우니
오븐만 있다면 초등학생도 만들수 있는 요리가 아닐까 싶은 브라우니입니다. 쉽고 맛있는 디저트로 인기가 좋은 디저트에요. 오늘 저는 밀가루가 아닌 찹쌀을 넣어 더 쫄깃한 브라우니를 만들어 보았습니다.
재료
건식 찹쌀가루 100g, 우유 95g, 계란1개, 초코렛 80g, 코코아 파우더 7g, 베이킹 파우더 4g, 코코넛 슈거 50g, 견과류
만들기
1. 계란에 설탕을 넣고 녹인 다음 우유를 붓고 섞어줍니다.
2. 체친 가루류 ( 건식 찹쌀가루, 코코아 파우더 ,베이킹 파우더 )를 넣고 섞어줍니다.
3. 용기에 초코렛을 넣고 랩을 씌운 뒤 전자레인지에서 2분 - 1분 - 간격으로 저어가며 녹여주세요.
4. 반죽에 녹인 초코렛을 붓고 잘 섞어줍니다.
5. 기름칠 한 팬에 반죽을 붓고 견과류를 뿌려주세요.
6. 180°로 예열된 팬에서 20분간 구워줍니다.
[English Recipe]
If you have an oven, it is a brownie that even elementary school students can cook. It is a popular dessert for easy and delicious dessert. Today, I made a chewy brownie with glutinous rice flour instead of flour.
Ingredient
100g of Dried glutinous rice flour , 95g of milk, 1 egg, 80g of chocolate, 7g cocoa powder, 4g of baking powder, 50g of coconut sugar, nut products
Recipe
1. Dissolve sugar in eggs, then pour milk and mix.
2. Add seived flour (Dried glutinous rice powder, cocoa powder, baking powder) and mix.
3. Place chocolate in a bowl and cover with plastic wrap ; stir 2 to 1 minute apart in microwave oven.
4. Pour melted chocolate into paste and mix well.
5. Pour paste into greased pan and sprinkle with nuts.
6. Bake 20 minutes in a pan preheated to 180 °.
3월 14일자 새로 구워본 찹쌀브라우니입니다.
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