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오란다
어린시절 시장에 가면 있었던 간식 오란다입니다. 저희집에 강정을 한 뭉치 사다두면 항상 오란다가 제일 먼저 없어져있었어요. 너무 맛있고 생각보다 훨씬 쉽게 만들 수 있는 오란다 레시피입니다.
재료
퍼핑콩 200g, 호박씨 40g, 건크랜베리 20g, 조청 130g, 올리고당 30g, 설탕 20g, 버터 15g, 물 20g,
만들기
1. 먼저 틀에 랩을 깔아줍니다.
2. 넓고 깊은 팬에 조청, 올리고당, 설탕, 버터, 물을 넣고 불을 켠 다음 젓지 않은 상태로 끓여줍니다.
3. 중앙부위까지 끓기 시작하면 퍼핑콩과 건크랜베리, 호박씨를 넣어줍니다.
4. 불을 중약불로 내리고 실이 생길 때까지 섞어주세요
5. 실이 생기기 시작하면 불을 끄고 열기를 식히기위해 두세번 섞어줍니다.
6. 랩을 깐 용기에 붓고 위생봉지를 덮고 손으로 눌러 평평하고 고르게 펴 줍니다.
7. 열기가 식어 온기가 약간 있을때 적당한 크기로 잘라줍니다.
[English Recipe]
Ingredient
200g of puffing beans, 40g of pumpkin seeds, 20g of dried Cranberries, 130g of grain syrup, 30g of oligosaccharide, 20g of sugar, 15g of butter, 20g of water
Recipe
1. First, put a wrap on the mold.
2. Turn on the heat in a large, deep pan, add grain syrup, oligosaccharide, sugar, butter, and water. Do not stir the contents.
3. When it starts to boil to the center, add the puffing beans, gun cranberry, and pumpkin seeds.
4. Reduce heat to medium heat and mix until string is formed.
5. When the string begins to form, turn off the heat and mix 2 to 3 times to cool off.
6. Pour into a plastic wrap, cover a hygiene bag and press with your hands to spread evenly and evenly.
7. When the heat is cool and slightly warm, cut it into appropriate sizes.
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