티스토리 뷰

옥수수튀김(Fried Corn)

바삭바삭한 옥수수 튀김의 껍질과 톡톡튀는 식감을 느낄 수 있는 옥수수튀김입니다. 만들어보시면 이 맛에 반하실거에요.

 

재료


캔옥수수 300g, 베이컨 5장, 모짜렐라치즈 반컵, 당근 1/3개, 밀가루 3/4컵, 식용유, 물 반컵, 칠리소스
 

 

만들기 



1. 캔옥수수를 체에 받쳐 수분을 제거해주세요.


2. 베이컨을 적당한 크기로 썰어주세요.


3. 당근을 잘게 썰어주세요.

 
4. 옥수수, 물, 밀가루를 넣고 섞어주세요.


5. 당근과 베이컨, 모짜렐라치즈를 넣고 섞어주세요.


6. 170°의 식용유에 앞뒤 노릇노릇하게 튀겨주세요.

  

 [English Recipe]


It is a fried corn that can feel the crust of crispy corn and the texture of the fried corn. If you make it, you'll fall in love with it.

 

 Ingredient


300g of canned corn, 5 sheets of bacon, half cup of mozzarella cheese, 1/3 cup of carrots, 3/4 cup of flour, half cup of cooking oil, half cup of water, chili sauce
 

 Recipe  

1. Remove moisture by sifting canned corn.
 

2. Slice bacon into appropriate sizes.


3. Cut the carrots into small pieces.


4. Add corn, water, and flour and mix.
 

5. Add carrots, bacon, and mozzarella cheese and mix.

 
6. Fry the front and back in 170° cooking oil until golden.

공지사항
최근에 올라온 글
최근에 달린 댓글
Total
Today
Yesterday
«   2025/01   »
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
글 보관함