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패스트리 생지 빵 3종(Pastry Dough)
지난번에 이어 이번에도 패스트리 생지로 만드는 빵 3종입니다. 지난번엔 다과용을 만들었다면, 이번에는 식사를 대체할수 있는 종류의 빵을 준비해보았어요~
재료
생지 4장, 송이버섯 1개, 다진양파 1/4컵, 다진송이버섯 2Tbs, 소세지 2개, 버터 30g, 꿀 2Tbs, 아라비아따 소스 3Tbs, 다진마늘 2Tbs, 식용유, 후추, 파슬리가루, 베이컨 1장, 햄 약간, 치즈
만들기
1. 양파와, 송이버섯, 베이컨, 햄을 잘게 썰어주세요.
2. 송이버섯을 채를 썰어주세요.
3. 팬에 식용유를 두르고 양파를 살짝 볶은 후 송이버섯을 넣고 볶아주세요.
4. 홀그레인머스터드를 넣고 저어가며 졸여주세요.
5. 후추를 넣고 섞어주세요.
6. 버터를 전자레인지에 1분간 돌려 녹여주세요.
7. 버터에 다진마늘, 꿀, 파슬리가루를 넣고 섞어주세요.
8. 생지를 5등분을 해주세요.
9. 양념된 버터를 올려주세요.
10. 180°에서 8분간 구워주세요.
11. 생지를 4등분을 해주세요.
12. 소세지에 이어가며 말아주세요.
13. 180°에서 8분간 구워주세요.
14. 생지의 가장자리 부분을 1.5cm가량 남기고 가운데 부분을 도려내주세요.
15. 다른 생지 하나에 가장자리 부분을 1.5cm가량 남기고 토마토소스를 발라주세요.
16. 다른 생지를 덮어주세요.
17. 채썬 송이버섯, 다진양파, 다진베이컨, 다진햄, 모짜렐라치즈를 올려주세요.
18. 180°에서 10분간 구워주세요.
[English Recipe]
Following last time, there are 3 kinds of bread that are made from pastries. Last time, I made refreshments, but this time I prepared a kind of bread that can replace meals.
Ingredient
4 Sheets of pastry dough, 1 pine mushroom, 1/4 cup of chopped onion, 2 Tbs minced mushrooms, 2 sausages, 30g butter, 2 Tbs honey, 3 Tbs tomato sauce, 2 Tbs minced garlic, cooking oil, pepper, parsley powder, 1 Sheet of bacon, a little bit of ham, cheese.
Recipe
1. Chop the onion, pine mushrooms, bacon and ham into small pieces.
2. Shred pine mushrooms.
3. Grease a pan with cooking oil, stir-fry onions, and stir-fry pine mushrooms.
4. Add the hole grain mustard and boil it down while stirring.
5. Add the pepper and mix.
6. Melt the butter in the microwave for one minute.
7. Mix chopped garlic, honey and parsley powder in butter.
8. Divide the sheets of pastry dough paper into 5 pieces.
9. Add the seasoned butter.
10. Bake at 180° for 8 minutes.
11. Divide the sheets of pastry dough paper into 4 parts.
12. Roll it up after the sausage.
13. Bake at 180° for 8 minutes.
14. Cut out the middle part, leaving about 1.5cm on the edge of the sheets of pastry dough material.
15. Spread tomato sauce on the other sheets of pastry dough paper, leaving about 1.5cm on the edge.
16. Cover it with a different sheets of pastry dough material.
17. Top with shredded pine mushrooms, bacon, ham and cheese.
18. Bake at 180° for 10 minutes.
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