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분짜 [Bun Cha]
요즘 저희 가족은 베트남 음식 홀릭이에요, 반미샌드위치나 반쎄오같은것도 좋지만 가장 좋아하는 것은 분짜입니다. 날이 많이 더워지고 있는데, 이럴때 먹기 좋은 요리에요~
재료
쌀국수 3인분, 삼겹살 300g, 떡갈비, 당근 약간, 생강 약간, 청양고추1개, 양상추, 고수, 어린잎채소
진간장 2Ts, 설탕 1 1/2Ts, 다진마늘 2Ts, 생강즙 1Ts, 후추
만들기
1. 당근과 청양고추를 잘게 다져줍니다.
2. 냄비에 물 1컵, 설탕 1/2컵. 피시소스 1/4컵 넣고 2분간 끓여줍니다.
3. 느억맘소스가 식으면 잘게 다진 당근과 잘게다진 청양고추, 레몬즙 1Ts를 넣고 냉장고에서 차게 식혀줍니다.
4. 삼겹살을 먹기 좋은 크기로 자른후 간장 2Ts, 설탕 1 1/2Ts, 다진마늘 2Ts, 생강즙 1Ts, 후추를 넣고 버무리 다음 20분간 재워주세요.
Recipe
1. Chop carrot and chungyang pepper finely.
2. Boil 1 cup water, 1/2 cup sugar, 1/4 cup fish sauce in a pot for 2 minutes.
3. When your sauce cools down, add chopped carrots, chopped cheongyang peppers, and 1 Ts of lemon juice and cool it down in the refrigerator.
4. Cut the pork belly into appropriate size and marinate for 20 minutes with soy sauce(= 2Ts of soy sauce,1 1/2 Ts of sugar , 2 Ts of chopped garlic, Ts ginger juice, and pepper)
5. Soak rice noodles in cold water for 20 minutes.
7. Wash the vegetables clean, soak them in water for a while, and then sieve them to remove moisture.
8. Cook pork belly in a pan and cook it until it goes golden brown.
9. When baking pork belly, bake Grilled Short Rib Patties on the edges.
10. When the Grilled Short Rib Patties and pork belly are cooked, use a torch to flavor the fire.
11. Put rice noodles on a plate, put vegetables, pork belly, and rice cake rib on it, and then eat it with Nuoc Mam sauce.
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