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키토김밥(Kito Gimbap)
요즘 자주 만들어먹는 김밥이에요. 보송보송하고 맛도 있어서 아무래도 자주 찾게 되더라구요. 속도 다른 김밥에 비해 편하고 소화도 잘 되어서 좋은 것 같아요, 건강을 생각해서 한번 만들어 드셔보시는건 어떨까요?
재료
김 2장, 계란 6개, 당근 반개, 묵은지 두장, 깻잎 15장, 베이컨 6장, 슬라이스치즈 5장, 식용유, 소금 1/4Tbs, 소금 약간, 깨소금, 물 약간, 참기름
만들기
1. 묵은지를 씻어 물에 20분간 담가둔 후 물기를 제거해주세요.
2. 줄기부분을 적당한 길이로 잘라주세요.
3. 당근과 깻잎을 채를 썰어주세요.
4. 계란에 약간의 소금을 넣고 잘 풀어주세요.
5. 팬에 약간의 식용유을 두르고 키친타올을 이용하여 기름기를 닦아주세요.
6. 약불에서 지단을 얇게 부쳐주세요.
7. 베이컨을 중불에서 바삭하지 않도록 부쳐주세요.
8. 베이컨을 볶은 팬에 약간의 소금을 넣고 당근을 살짝 볶아주세요.
9. 계란을 채 썰어주세요.
10. 김말이에 김을 깔고 계란을 넓게 펴 얹은 후 슬라이스치즈, 당근, 깻잎, 베이컨, 묵은지를 넣고 말아주세요.
11. 끝부분에 김이 서로 달라 붙도록 물을 살짝 발라주세요.
12. 참기름을 바른후 적당한 크기로 썰어주세요.
[English Recipe]
It's kimbap that I make often these days. It's soft and tasty, so I tend to look for it often. I think it's better because it's more comfortable and digests well than other gimbap, why don't you try it for your health?
Ingredient
2 sheets of sea weeds, 6 eggs, Half of carrot, 2 Sheets of Kimchi, 15 Sheets of Perilla leaves, 6 Sheets of Bacon, 5 Sheets of Slice Cheese, Cooking oil, Quater Tbs of Salt, a little bit of salt, Grind Sesame, a little bit of water, Sasame oil
Recipe
1. Wash kimch and soak it in water for 20 minutes before removing moisture.
2. Cut the stems into proper lengths.
3. Slice carrots and perilla leaves.
4. Put some salt in the egg and stir well.
5. Grease a pan with a little cooking oil and wipe off the grease with a kitchen towel.
6. Lightly fry the egg garnish over low heat.
7. Please make sure the bacon is not crispy over medium heat.
8. Put some salt in the bacon pan and stir-fry the carrots slightly.
9. Slice the eggs.
10. Spread the dried seaweed and spread the egg over it. Add sliced cheese, carrot, perilla leaf, bacon, and old paper and roll it.
11. Apply some water to the ends so that the seaweed sticks together.
12. Apply sesame oil and cut into appropriate sizes.
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