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깨찰빵(Sesame seed donuts)
쫄깃쫄깃하고 맛있는 깨찰빵입니다. 고소한 깨찰빵을 만들어보아요.
재료
파인소프트T 180g, 파인소프트 202 25g, 강력분 35g, 소금 2g, 설탕 15g, 흑임자 10g, 녹인버터 42g, 간장 3g, 물 74g, 계란 1개
만들기
1. 파인소프트 T, 파인소프트 202, 강력분, 소금, 설탕, 흑임자, 물, 간장, 계란을 넣고 섞어주세요.
2. 어느정도 반죽이 섞어지면 녹인버터를 넣고 섞어주세요.
3. 매트에 반죽을 올린 후 5분정도 손반죽을 해주세요.
4. 랲을 씌운 후 20분간 휴지를 시켜주세요.
5. 40g씩 떼어 둥굴려주세요.
6. 반죽이 손에 달라 붙을 때에는 약간의 식용유를 바른 후 떼어 둥굴려주세요.
7. 팬에 팬닝 한 후 스프레이를 이용하여 물을 뿌려주세요.
8. 200°로 예열된 오븐에서 20분, 180°에서 7분간 구워주세요.
9. 각 가정의 오븐에 따라 달라질 수 있습니다.
[English Recipe]
It's a chewy and delicious sesame bread. Let's make savory sesame bread.
Ingredient
Pinesoft T 180g, Pinesoft 202 25g, 35g of strong flour, 2g of salt, 15g of sugar, 10g of Black Sesame, 42g of melt Butter, 3g of soy sauce, 74g of water, 1 egg
Recipe
1. Add and mix pinesoft T, pinesoft 202, strong flour, salt, sugar, black sesame, water, soy sauce, and eggs.
2. When the dough is mixed to a certain extent, add melted butter and mix.
3. Place dough on a mat and knead it for about 5 minutes.
4. Cover and let it rest for 20 minutes.
5. Divide and roll 40g each.
6. When the dough sticks to your hand, apply a little cooking oil and roll it around.
7. Panning the pan and spray water on the pan.
8. Bake in a preheated oven at 200° for 20 minutes or 180° for 7 minutes.
9. It depends on the oven in each household.
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