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들깨 순두부 라면(Perilla Soft Dubu Ramen)


요즘 라면수요가 많이 늘었다고 하더군요. 늘 먹는 라면은 식상하고, 귀찮지만 조금이라도 더 든든하게 드시고 싶으시다면, 이 레시피를 따라해보시는 건 어떨까요?

 

 

재료 

 

라면 1봉지, 물 500ml, 고춧가루 1Tbs, 들깨가루, 계란노른자 1개, 파 1/4개, 느타리버섯, 팽이버섯, 순두부 1/2개, 다진마늘  1Tbs

 

만들기 


1. 느타리버섯과 팽이버섯을 손질해주세요.


2. 파를 송송썰어주세요.


3. 냄비에 물 500ml를 넣고 스프와 건더기스프를 넣고 끓여주세요.


4. 끓기 시작하면 다진마늘과 고춧가루, 라면을 넣고 끓여주세요. 


5. 라면을 풀어 주지 말고 앞 뒤로 뒤적이며 2분간 끓여주세요.


6. 순두부를 넣고 끓기 시작하면 팽이버섯과 버섯을 넣고 2분간 끓여주세요.


7. 파를 넣고 끓기시작하면 불을 꺼주세요.


8. 들깨가루와 계란 노른자를 얹어주세요.

 

 

 [English Recipe]

 

I heard that the demand for ramen has increased a lot these days. It's boring and annoying to eat ramen all the time, but if you want to eat it more fully, why don't you follow this recipe?

 

 Ingredient

 

1 Korean Ramen, 500ml of water, 1Tbs of Red Pepper Powder, Perilla powder, 1 Egg yolks, 1/4 of Spring onion, oyster mushroom, Enokitake, Half of Soft Dubu, 1Tbs of Grind Garlic


  Recipe


1. Trim oyster mushroom and enoki mushroom.

 


2. Slice the Spring onion.

 


3. Put 500ml of water in a pot and boil the soup and dried vegetable soup.

 


4. When it starts to boil, add minced garlic, red pepper powder, and ramen and boil.  

 


5. Bring to a boil for 2 minutes, looking back and forth, instead of loosening the ramen.

 


6. Add soft tofu and when it starts to boil, add enoki mushrooms and boil for 2 minutes.

 


7. Add scallions and turn off the heat when it starts to boil.

 


8. Add perilla seeds powder and egg yolk.

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