티스토리 뷰

배팥빙수(Pear- patbingsu)


날이 더워지고 있습니다. 배를 갈아서 만드는 팥빙수이고요, 포크나 숟가락으로 긁는것 만으로 쉽게 빙수를 만들 수 있어요. 시원함과 달달함 깔끔함 모두 한번에 잡은 배팥빙수 한번 드셔보세요~

 

 

재료 


배 500g, 우유 400g, 연유 80g, 팥빙수 팥, 인절미

 

만들기 


1. 배를 깨끗하게 씻은 후 적당한 크기로 썰어주세요.

2. 배와 우유를  믹서기에 넣고 곱게 갈아주세요.

3. 연유를 넣고 섞어주세요.

4. 냉동실에 3시간 이상 얼려주세요.

 

5. 포크를 이용하여 긁어주세요.

6. 용기에 담고 팥빙수와 인절미를 얹어주세요.

 

 

 [English Recipe]

 


t's getting hot. It's patbingsu made by grinding your stomach, and you can make it easily by scratching it with a fork or spoon. Enjoy the freshness, sweetness, and cleanliness of the pear patbingsu.

 

 Ingredient

 

500g of pear, 400g of milk. 80g of condensed milk, Red bean paste for ice flakes, Injeolmi


  Recipe


1. Wash your stomach clean and cut into appropriate sizes.


2. Put the pear and milk in the blender and grind them finely.


3. Add condensed milk and mix.
 

4. Freeze in the freezer for more than 3 hours.

 
5. Scratch it with a fork.


6. Place in a container and add patbingsu and injeolmi.

공지사항
최근에 올라온 글
최근에 달린 댓글
Total
Today
Yesterday
«   2024/12   »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
글 보관함