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매운 멸치볶음(Fried Myeolchi)
고추장이 들어간 멸치볶음은 정말 밥도둑인것 같아요. 오늘은 고추장으로 만드는 매운 멸치볶음 만들기입니다!
재료
중멸치 150g, 마늘 10개, 고추장 2Tbs, 간장 1Tbs, 매실청 2Tbs, 설탕 2Tbs, 청주 3Tbs, 쌀엿 2Tbs, 식용유, 깨소금, 참기름
만들기
1. 고추장, 간장, 청주, 매실청, 쌀엿을 넣고 섞어주세요.
2. 팬에 식용유를 두르고 중불에서 멸치가 식용유에 코탕이 될 만큼만 볶아주세요.
3. 편썬마늘을 넣고 마늘이 중간 정도로 익을 만큼만 볶아주세요.
4. 다른 그릇에 담아주세요.
5. 팬에 양념장을 넣고 팔팔 끓으면 불을 중약불로 줄이고 볶은 멸치를 졸이듯 볶아주세요.
6. 양념장이 자작해지면 불을 꺼주세요.
7. 설탕을 넣고 섞어주세요.
8. 참기름과 깨소금을 넣고 섞어주세요.
[English Recipe]
I think stir-fried anchovies with red pepper paste is a real rice thief. Today, we're going to make spicy anchovy stir-fried with red pepper paste!
Ingredient
150g of anchovies, 10 Garlic, 2Tbs of Red pepper paste, 1Tbs of Soy sauce, 2Tbs of Plum extract, 2Tbs of sugar, 3Tbs of Cheongju, 2Tbs of rice starch syrup, , Cooking oil, Grind Sesame, Sesame oil
Recipe
1. Add red pepper paste, soy sauce, refined rice wine, plum green, and starch syrup and mix.
2. Grease a pan with cooking oil and stir-fry only enough for anchovies to turn into cooking oil.
3. Add sliced garlic and stir-fry until garlic is medium.
4. Please put it in another bowl.
5. Put the sauce in the pan and when it boils, reduce the heat to medium low and stir-fry the stir-fried anchovies like boiling.
6. Turn off the heat when the sauce is small.
7. Add sugar and mix.
8. Add sesame oil and sesame salt and mix.
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