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파프리카 계란찜(Paprika Steamed Eggs)

 

간단한 방식으로 만들수 있는 반전의 파프리카 계란찜입니다. 파프리카를 구워 단 맛이 나는 계란찜이에요.

 

 

재료 


파프리카 2개, 계란 2개, 우유 3Tbs,  물 3Tbs, 슬라이스체다치즈 1개, 자숙새우 4개. 파 1/3개, 소금 약간

 

 

만들기 



1. 파프리카를  2cm정도의  높이로 윗부분 을 잘라주세요.


2. 파프리카의 속부분을 도려내주세요.

 


3. 자숙새우를 2등분해주세요. 

 


4. 파를 송송썰어주세요.

 


5. 슬라이스체다치즈를 적당한 크기로 잘라주세요.


6. 계란, 우유, 물, 파, 소금을 넣고 섞어주세요.


7. 1cm 정도 남기고 파프리카에 부어주세요.


8. 새우를 넣어주세요.


9. 체다치즈를 올려주세요.


10. 에어플라이어를 이용하여 180°에서 25분간 구워주세요.

 


11. 계란의 익는 상태에 따라 시간을 조절해주세요.

 

 

 [English Recipe]

 

It is a pan-fried paprika egg stew that can be made in a simple way. It's steamed eggs that taste sweet after baking paprika.

 

 Ingredient

 

2 of paprika, 2 of eggs, 3Tbs of Milk, 3Tbs of water, 1 slice of Cheddar Cheese, 4 Shirimps, 1/3 of spring onion, salt

 


  Recipe


1. Cut the top of paprika about 2cm high.


2. Cut out the insides of paprika.


3. Divide the self-cooked shrimp into two pieces. 


4. Slice the scallions.


5. Cut sliced cheddar cheese into appropriate sizes.
  

6. Add eggs, milk, water, scallions, and salt and mix.


7. Pour into paprika with about 1cm left.


8. Add the shrimp, please.
  

9. Please add cheddar cheese.


10. Bake at 180° for 25 minutes using an airplane.

 


11. Adjust the time according to the boiling state of the egg.

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