티스토리 뷰

사쪽 마늘 모닝빵(Garlic Bread)

 

요즘은 애호박이 제철이라 워낙 달고 맛있어요. 저희는 애호박전에 보리새우를 넣어 바삭함을 살리고, 청양고추도 넣어 맛있게 먹었답니다

 

 

재료 

 

모닝빵 4개, 다진마늘 3Tbs, 버터 50g, 크림치즈 30g, 파슬리가루, 메이플시럽, 코코넛설탕 (설탕)

 

 

만들기


1. 모닝빵을 4등분해주세요.

 
2. 칼집을 낸 모닝빵 사면에 크림치즈를 발라주세요.

 
3. 녹인버터에 다진마늘을 넣고 섞어주세요.

 
4. 빵위에 마늘버터를 넉넉하게 올려주세요.


5. 마늘버터를 모닝빵 사면에 발라주세요.
  

6. 파아슬리가루와 설탕을 뿌려주세요.
 

7. 에어플라이어를 사용하여 180°에서 6분간 구워주세요.

 

 

 

 [English Recipe]

 

These days, Green pumpkin is in season, so it's so sweet and delicious. We added barley shrimp to the Green pumpkin jeon to make it crispy and cheongyang red pepper to make it delicious.

 

 

 Ingredient

 

4 of roll of bread, 3Tbs of Grind Garlic, 50g of Butter, 30g of Cream Cheese, parsley, Maple Syrup, Coconut Sugar

 

 

 Recipe


 
1. Cut the roll of bread horizontally and vertically.

 
2. Apply cream cheese on all sides of the cut morning bread.
 

3. Add minced garlic to melted butter and mix.


4. Place a generous amount of garlic butter on the bread.


5. Spread garlic butter on all sides of the morning bread.


6. Sprinkle with parsley and sugar.


7. Bake at 180° for 6 minutes using an airplane.

공지사항
최근에 올라온 글
최근에 달린 댓글
Total
Today
Yesterday
«   2024/12   »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
글 보관함