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감자빵(potato Bread)
고구마빵을 응용한 레시피인 감자빵입니다. 다른 야채들도 넣어 더 든든하고 건강하게 드시라고 한번 만들어보았어요~
속의 간은 입맛에 따라 맞춰서 드시면 된답니다!
재료
감자 4개 (약 600g), 파인소프트 T 210g, 파인소프트 C 30g, 파인소프트 202 30g, , 계란 1개, 카놀라유 40g, 우유 75g, 실온버터 30g, 올리고당15g, 물 50g, 소금 3g
베이컨 4장, 부추 50g, 당근 40g, 다진마늘 1Tbs, 모짜렐라치즈 70g, 후추, 물 3/4컵, 소금 1/3Tbs. 콩가루
만들기
1. 가루류에 소금을 넣고 섞어주세요.
2. 우유, 물, 계란, 카놀라유, 올리고당을 넣고 섞어주세요.
3. 버터를 넣고 표면이 매끄럽게 되도록 반죽해주세요.
4. 반죽을 냉장고에서 1시간정도 숙성시켜주세요.
5. 감자를 썰어 소금 1/3Tbs, 물 3/4컵을 붓고 쎈불에서 삶아주세요.
6. 8분정도 뒤 감자가 익으면 불을 중 약불로 줄이고 뒤적여가며 수분을 제거해주세요.
7. 베이컨과 당근, 부추를 잘게 썰어주세요.
8. 베이컨과 다진마늘을 넣고 살짝 볶아 준 후 당근을 넣고 살짝 볶아주세요.
9. 불을 끄고 부추를 넣고 볶아주세요.
10. 후추와 야채 볶은것을 감자에 넣고 섞어주세요.
11. 모짜렐라치즈를 넣고 섞어주세요.
12. 기호에 맞게 소금 간을 가감해주세요.
13. 60g정도로 분할해 주세요.
14. 반죽을 55g씩 분할해주세요.
15. 밀대로 밀어 감자소를 넣고 감싸주세요.
16. 콩가루에 묻힌 후 여러군데 구멍을 내주세요.
17. 예열된 오븐 170°에서 17분간 구워주세요.
18. 오븐사양에 따라 달라질 수 있습니다.
[English Recipe]
This is potato bread, a recipe that uses sweet potato bread. I made it so that you can eat more healthy and healthy by adding other vegetables. You can eat the liver inside according to your taste!
Ingredient
4 Potaotes, 210g of Pinesoft T, 30g of Pinesoft C, 30g of Pinesoft 202, 20g of dried glutinous rice flour, 1 egg, 40g of Canola oil, 75g of milk, 30g of butter, 15g of oligosaccharide, 50g of water, 3g of salt
4 Bacons, 50g of chives, 40g of carrot, 1Tbs of Grind Garlic, 70g of Mozzarella Cheese, Pepper, 3/4Cup of water, 1/3Tbs of salt, bean flour
Recipe
1. Add salt to the powder and mix.
2. Add milk, water, eggs, canola oil, oligosaccharide and mix.
3. Add butter and knead to smooth surface.
4. Ferment the dough in the refrigerator for about an hour.
5. Slice potatoes, add 1/3 Tbs of salt, 3/4 cups of water, and boil over high heat.
6. After about 8 minutes, when the potatoes are cooked, reduce the heat to medium low and drain to remove moisture.
7. Slice bacon, carrots and chives into small pieces.
8. Add bacon and minced garlic, stir-fry slightly, then add carrots and stir-fry slightly.
9. Turn off the heat, add chives and stir-fry.
10. Add the pepper and stir-fried vegetables to the potato and mix.
11. Add mozzarella cheese and mix.
12. Add or subtract salt seasoning to suit your taste.
13. I'd like to split it into about 13. 60g.
14. Divide the dough by 55g each.
15. Push with a rolling pin and cover with potato.
16. Put it in bean powder and make holes in several places.
17. Bake at 170° in preheated oven for 17 minutes.
18. It may vary depending on the oven specifications.
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