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보리새우미나리전[Water Parsley Jeon with little shirimp]

 

밥블레스유를 보다보니 먹고싶어져서 만들어 봤어요. 보리새우의 바삭함과 미나리의 향긋함이 어우러져 굉장히 매력적인 요리가 완성이 되네요. 만들기 어렵지 않은 만큼 여러분도 한번 만들어 드셔보시길 바랍니다.

 

 

재료 

 

미나리 한 줌, 보리새우, 양파 반 개,  튀김가루 3/4컵, 중력분 3/4컵, 물 1 1/4컵, 참치액젓 1Tbs, 계란 1개, 식용유

 

 

만들기

 

1. 미나리잎 부분을 떼어내고 깨끗하게 씻어주세요.

 

 

 

2. 미나리와 양파를 먹기 좋은 크기로 잘라주세요.

 

 

 

3. 튀김가루, 중력분, 물, 계란 액젓을 넣고 섞어주세요.

 

 

 

4. 미나리, 양파를 넣고 섞어주세요.

 

 

 

5. 팬에 식용유를 넉넉하게 두루고 반죽을 올려주세요.

 

 

 

6. 윗면의 반죽이 익기전에 보리새우를 넉넉하게 얹어주세요.

 

 

 

7. 밑면이 노릇하게 지져지면 보리새우가 떨어지지 않도록 조심해서 뒤집어주세요.

 

 

 

8. 보리새우가 타지 않도록 적당하게 지져주세요.

 

 

 

 [English Recipe]


After watching Bob Bless You, I wanted to eat it, so I made it. The crispness of the barley shrimp and the aroma of the water parsley are combined to complete a very attractive dish. It's not that difficult to make, so I hope you try it.

 

 

 Ingredient

 

 

A fist of water parsley, small dried shrimp, Half of onion, 3/4 Cup of frying powder, 3/4 Cup of medium flour, 1 and Quater cup of water, 1Tbs of Tuna fish sauce, 1 Egg, Cooking Oil.

 

 

 

 Recipe

 

 

 

1. Remove the water parsley leaves and wash them clean.

 

 

 

2. Cut the water parsley and onion into bite-sized pieces.

 

 

 

3. Combine frying powder, gravitational powder, water, and egg liquid.

 

 

 

4. Add water parsley and onion and mix.

 

 

 

5. Roll out enough cooking oil in a pan and place the dough on top.

 

 

 

6. Add plenty of barley shrimp before the top dough is cooked.

 

 

 

7. When the bottom is golden, turn the barley shrimp carefully so that it doesn't fall off.

 

 

 

8. Steam the barley shrimp moderately so they don't burn.

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