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치즈 김치전[Kimchi Jeon With Kimchi]
요즘은 한식의 변신이 인기가 많은 것 같아요. 일전에 갔던 한우집에서 사이드 메뉴로 김치전이 나왔는데, 사이에 치즈가 들어있기에 거기서 아이디어를 얻어 만든 치즈 김치전입니다. 쉽게 만들 수 잇지만, 또 더 맛있게 만들어 드실 수도 있는 만큼 꼭 만들어보시길 추천드려요.
재료
김치 1/4쪽, 김칫국물 1/4컵, 튀김가루 1컵, 중력분 1/2컵, 베이컨 6장, 계란 1개, 물 1컵, 식용유, 잘게 썬 김치 2컵, 모짜렐라치즈, 깻잎
만들기
1. 김치의 속을 덜어내고 잘게 썰어주세요.
2. 잘게 썬 김치, 김칫국물, 물, 중력분, 튀김가루, 계란을 넣고 섞어주세요.
3. 키친타올을 이용하여 베이컨의 물기를 닦아주세요.
4. 중불에서 후라이팬에 식용유를 두르고 베이컨을 올려주세요.
5. 베이컨 위에 부침재료를 골고루 얹어 주세요.
6. 앞뒤로 노릇하게 구워주세요.
7. 다른 팬에 식용유를 두르고 반죽을 올려 얇게 부쳐주세요.
8. 앞 뒤로 노릇하게 부쳐주세요.
9. 위면에 모짜렐라치즈를 얹어주세요.
10. 모짜렐라 치즈 위에 뜨거운 상태의 베이컨 김치전을 올려주세요.
11. 치즈가 녹을 때까지 약불에서 부쳐주세요.
12. 채를 썬 깻잎을 올려주세요.
[English Recipe]
These days, Korean food transformation seems to be popular in Korea, too. The Korean beef restaurant we went to the other day had kimchi pancake as a side menu, and it has cheese in between, so we made cheese kimchi pancake with the idea. It's easy to make, but I recommend that you make it as much as you can make it more delicious.
Ingredient
Quater head of Kimchi, Quater cup of Kimchi Soup, 1 Cup of frying powder, Half cup of plain flour, 6 bacons, 1 egg, 1 Cup of water, Cooking oil, 2 Cup of Chopped Kimchi, Mozzarella Cheese, perilla leaves
Recipe
1. Remove the seasoning of the kimchi and chop it into small pieces.
2. Add chopped kimchi, kimchi soup, water, gravitational powder, frying powder, and egg and mix.
3. Wipe the bacon with a kitchen towel.
4. Pour cooking oil on a pan over medium heat and place bacon on top.
5. Spread the frying ingredients evenly over the bacon.
6. Bake until golden brown.
7. Grease another pan with cooking oil and roll dough thinly.
8. Please send it until it's golden brown.
9. Top with mozzarella cheese.
10. Place hot bacon kimchi pancake on top of mozzarella cheese.
11. Fry over low heat until cheese is melted.
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