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아망드 초콜렛 만들기[Amande chocolate]

 

올해 발렌타인데이는 저도 초콜렛을 만들어보았어요. 아망드 초콜렛을 만드는 DIY세트가 있길래 사용하여 간단하게 만들어보았습니다. 세트를 사면 편하긴 한데, 아무래도 홈페이지에 나온 이미지처럼은 나오질 않네요. 그래서 몇몇 장식을 더 사서 만들어 보았습니다만, 있으면 있는대로 없으면 없는대로 만들기 좋은 아망드 초콜렛입니다.

 

 

재료 

 

화이트 커버춰 초코렛 200g, 핑크 커버춰 초콜렛 40g, 다크 커버춰 초콜렛 100g, 스프링클,  피칸,  피스타치오, 통 건딸기

 

 

만들기

 

 

1. 화이트 초코렛과 핑크초코렛을 따로 중탕으로 녹여주세요.

 
2. 핑크초콜렛을 적당량 한쪽에 얹어주세요.
  

3. 화이트초코렛을 비어있는 공간에 적당량 부어 살살 흔들어 고르게 채워주세요.


4. 살살 내리쳐 기포를 제거해주세요.


5. 초콜렛이 절반정도 굳어졌을 때 피스타치오. 건 통딸기, 피칸등을 올려주세요.


6. 다크초코렛도 녹여 색상을 맞추어 셑팅해주세요.
  

7. 초콜렛을 차가운 곳에서 굳혀주세요.

 

 

 

  [English Recipe]

 



On Valentine's Day this year, I made chocolate, too. There's a DIY set that makes amand chocolate, so I used it to make it simple. It's convenient to buy a set, but it doesn't look like the image on the website. So I bought some more decorations and made them, but they're good enough to make them go away if they don't.

 

 

 Ingredient

 

200g of White couverture chocolate, 140g of strawberry couverture chocolate, 100g of Dark couverture chocolate, Sprinkle, Pican, pistachio, Dried Strawberry

 

 

 

  Recipe

 


1. Dissolve the white chocolate and pink chocolate separately.


2. Place pink chocolate side by side.


3. Pour the white chocolate into the empty space and gently shake it to fill evenly.


4. Please gently knock the air bubbles out.


5. When the chocolate is half hardened, add pistachio and other decorations.


6. Melt dark chocolate and make it the same way.


7. Harden chocolate in cold place.

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