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새우 유부초밥 만들기
재료
밥 2공기, 유부 16매, 다시마, 단무지 25g, 잘게 썬 오이 25g,, 햄 60g, 생새우 13마리, 마요네즈 2Ts, 레몬즙 1Ts, 다진마늘 1Ts, 소금약간, 후추
단초물 : 식초 2Ts, 소금 1/2 t, 설탕 1Ts, 물 1Ts
1.쌀은 1시간동안 불린후 평소보다 적은 양의 물을 붓고 다시마를 얹은후 고슬고슬하게 밥을 지어줍니다.
2. 단무지와 오이, 햄은 잘게 썰어줍니다.
3. 볼에 식초 2Ts, 소금 1/2 t, 설탕 1Ts, 물 1Ts를 넣고 설탕과 소금이 녹도록 잘 섞어줍니다
4. 단초물을 뜨거운밥에 붓고 골고루 섞어 밥에 간이 배이고 수분이 날아가 밥이 고슬하도록 섞어줍니다.
5. 팬에 기름을 두르지 않고 햄을 볶아서 식혀줍니다.
6. 밥에 햄, 오이, 단무지 썬것을 넣고 고르게 섞어주세요.
7. 시판용 유부의 소스를 꼭 짜준후 양념된 밥을 넣어줍니다.
8. 팬에 마요네즈와 다진마늘, 새우, 소금을 넣고 볶은후 후추와 레몬즙을 넣고 살짝 볶아주세요.
9. 유부초밥위에 새우를 얹고 장식하여 드세요.
http://kimsangkung.tistory.com/16
Ingredient
Two rice bowl, 16 fried bean curds, kelp, 25g of Pickled Radish, 25g of cucumber, 60g of ham, 13 Shirimps, 2Ts of mayonnaise, 1Ts of lemon juice, 1Ts of crushed garlic, a little salt, pepper
2Ts of vinegar, 1/2ts of salt, 1Ts of sugar, 1Ts of water
Recipe
1. After soak rice in the water for one hour, add a smaller amount of water than usual, add kelp, and cook rice. Please make it more dry than usual.
2. Chop pickled radishes, cucumbers, and ham into small pieces.
3. Put 2Ts of vinegar, 1/2 ts salt, 1 Ts sugar, 1 Ts water in a bowl and mix well to dissolve the sugar and salt.
4. Pour 3 into the hot rice and mix evenly to mix the rice even though it is too hot and the water is running away.
5. Stir-fry ham without adding oil and cool it.
8. In a pan, fry mayonnaise, garlic, Shirimps and salt, pepper, and lemon juice, and slightly stir-fry.
9. Garnish your sushi rolls with shrimp.
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