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소세지빵(sausage bread)
예전에는 오븐이 없는 가정이 참 많았는데, 요즘은 가전제품의 범위가 넓어지면서 굳이 오븐이 아니어도 빵을 만들어 먹을 수 있는 방법이 많아진것 같아요. 그럼에도 빵을 만들어보고 싶은 분들중에 오븐사기는 부담스러우신 분들이 있으실 것을 알기에, 빵을만들때 사용하는 기본반죽을 사용하여 프라이팬에 소세지빵을 만들어보았어요. 노오븐으로 만드는 음식이고 응용하기에도 좋을 레시피로 가져왔습니다.
재료
소세지 4개, 강력분 120g, 중력분 30g, 소금 3g, 설탕 16g, 버터 15g, 탈지분유 7g, 계란 14g, 물 55g, 이스트 4g
양파 1/2개, 캔옥수수 40g, 모짜렐라 치즈, 케찹, 슬라이스 치즈 2장, 마요네즈, 파슬리가루
만들기
1. 강력분, 중력분, 탈지분유를 섞어줍니다.
2. 이스트와 소금 설탕이 서로 닿지 않게 밀가루와 섞어주세요.
3. 계란과 물을 넣고 섞어줍니다.
4. 버터를 넣고 15분간 치대며 표면이 매끄러워 질 때까지 반죽을 해주세요.
5. 따뜻한 곳에서 40분간 1차 발효를 해줍니다.
6. 양파를 잘게 썰어줍니다.
7. 키친타올을 이용하여 캔 옥수수의 물기를 제거해주세요.
8. 끓는 물에 소세지를 살짝 데쳐주세요.
9. 키친타올을 이용하여 소세지의 물기를 제거해줍니다.
10. 1차 발효가 끝난 반죽의 기포를 눌러 뺀 후 4등분하여주세요.
11. 둥굴리기를 하여 랩을 씌운 후 15분간 휴지 시켜줍니다.
12. 손바닥으로 눌러 기포를 뺀 후 밀대로 소세지의 길이에 맞게 밀어줍니다.
13. 소세지를 얹고 말아주세요.
14. 반죽의 밑면이 잘리지 않게 소세지를 10등분으로 잘라줍니다.
15. 서로 반대 편으로 향하게 꼬아서 펼쳐줍니다.
16. 유산지에 올린후 따뜻한 곳에서 30분간 2차 발효를 해줍니다.
17. 옥수수와 양파 후추, 마요네즈를 넣고 섞어주세요.
18. 기름기 없는 팬에 소세지 빵을 얹고 옥수수와 양파양념 - 모짜렐라 치즈 - 슬라이스 치즈 -파슬리가루순으로 토핑해주세요
19. 뚜껑을 덮은 후 약불에서 15분간 구워줍니다.
20. 케찹을 뿌려주세요.
[English Recipe]
In the past, there used to be a lot of families without ovens, but as the range of household appliances has expanded, there are many ways to make bread without oven. But I know some people who want to make bread can't afford to buy ovens, so I made sausages in a frying pan using the basic dough that I use to make bread. It's made from no oven and it's a good recipe for application.
Ingredient
4 sausages, 120g of hard wheat flour, 30g of medium wheat flour, 3g of salt, 16g of sugar, 15g of butter, 7g of nonfat dry milk, 14g of egg, 55g of water, 4g of yeast
Half of onion, 40g of canned corn, Mozzarella cheese, Ketchup, 2 slice cheese, Mayonnaise, Parsely powder
Recipe
1. Mix together the power, gravity, and nonfat dry milk,
2. Mix with flour so that the yeast and salt sugar do not come into contact.
3. Add eggs and water and mix.
4. Beat in butter for 15 minutes and knead until smooth.
5. Let the first fermentation take place in a warm place for 40 minutes
6. Chop onion into small pieces.
7. Drain corn from canned food using kitchen towel.
8. Heat the sausage slightly in boiling water.
9. Use a kitchen towel to remove moisture from the sausage.
10. Press air bubbles out of dough after 1st fermentation and divide into 4 pieces.
11. Make the dough round, wrap it over, and let it rest for 15 minutes.
12. Press with the palm of your hand to deflate the air bubbles and push with a rolling pin to the length of the sausage.
13. Place sausage on top of dough and roll.
14. Cut the sausage into 10 equal pieces so that the base of the dough is not cut.
15. Cut the sausage into 10 equal pieces so that the base of the dough is not cut.
16. Put it on the parchment paper and let it ferment for 30 minutes in a warm place.
17. Add corn, onion, pepper, and mayonnaise and mix.
18. Place sausage bread in pan (Not Grease) and top with corn and onion congee - mozzarella cheese - slice cheese - parsley.
19. Cover and bake on low heat for 15 minutes.
20. Sprinkle with ketchup, please.
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