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소세지 야채볶음 (Stir-fried Sausage with Vegetables)
식탁에 올리면 가장 먼저 사라지는 반찬이에요. 제가 적은 야채가 아니어도 집에 남아있는 야채가 있다면 충분히 응용하여 사용할 수 있는 소세지 야채볶음. 만들기도 쉽고, 매력이 있는 음식인것 같아요.
재료
프랑크 쏘세지 280g, 당근 1/4개, 양파 1/2개, 홍 파프리카 1/4개, 청 파프리카 1/4개, 황 파프리카 1/4개,
굴소스 2Tbs, 케찹 3Tbs, 설탕 2/3Tbs, 참기름, 깨소금. 다진마늘 1Tbs, 파
만들기
1. 당근과 양파, 피망등을 적당한 크기로 잘라주세요 .
2. 쏘세지에 뜨거운 물을 붓고 살짤 데쳐 준 후 건져주세요.
3. 쏘세지에 칼집을 내어줍니다.
4. 팬에 기름을 두르고 당근과 야채, 다진마늘을 넣고 살짝 볶아줍니다.
5. 쏘세지를 넣고 살짝 볶아주세요.
6. 굴소스, 케찹, 설탕을 넣고 간이 배이게 볶아 준 후 파를 넣고 두세번 섞어주세요.
7.. 참기름과 깨소금을 넣고 섞어주세요.
[English Recipe]
It's the first side dish to disappear when you put it on the table. If there are any vegetables left in the house that I can use even though I'm not a small vegetable, I can use them well. I think it's easy to make and attractive food.
Ingredient
280g of Frank Sausage, Quater of Carrot, Half of onion, Quater of Red Paprika, Quater of Green Paprika, Quater of Yellow Paprika
2Tbs of Oyster sauce, 3Tbs of ketchup, 2/3Tbs of Sugar, Sesame Oil, Grind Sesaame, 1Tbs of Grind Garlic, Spring onion
Recipe
1. Cut carrots, onions, and green peppers into appropriate sizes.
2. Pour hot water into sausage and blanch the flesh, then scoop out.
3. Make a cut on the sausage.
4. Grease the pan and stir-fry carrot, vegetables, and garlic.
5. Add sausage and stir-fry slightly.
6. Add oyster sauce, ketchup, and sugar, stir-fry until it's full of soy sauce, and mix with green onions two or three times.
7. Add sesame oil and Grind sesame and mix.
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