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LA찹쌀떡 (LA sticky rice cake)



오븐에 구워 만드는 찹쌀떡이에요. 다른 떡 반죽들과 달리 치대거나 힘을쓰거나 하는 요리가 아닌, 팬케이크와 비슷한 방식으로 만드는 떡이라 신선하실 거에요. 쉽게 만들 수 있는 떡입니다.





 



건식찹쌀가루 300g, 우유 380ml, 소금 약간, 설탕 3Tbs, 베이킹파우더 1/2ts, 


말린단호박 100g, 아몬드 60g, 호박씨 30g, 건크랜베리 40g, 건포도 30g, 브라질넛트 40g,  완두배기 1/2컵

 


만들기 

 



1. 완두배기에 따뜻한 물을 붓고 10분간 불려준 후 물기를 빼주세요.


 

2. 찹쌀가루에 베이킹파우더, 소금, 설탕을 넣고 섞어줍니다.


 

3. 우유를 넣고 섞어주세요. 



4. 견과류와 단호박, 완두배기를 넣고 고르게 섞어줍니다.



5. 식용유를 팬에 고르게 발라주세요. 


 

6. 팬에 반죽을 붓고 고르게 펴주세요.


 

7. 180°로 예열된 오븐에서 35분간 구워 줍니다.





  [English Recipe]



It's glutinous rice cake that is baked in an oven. Unlike other rice cake doughs, it's made in a similar way to pancakes, rather than beating or trying to cook. It's easy to make rice cake.



 Ingredient


300g of Dried glutinous rice flour, 380ml of Milk, A little bit of salt, 3Tbs of Sugar, Half ts of baking powder


100g of Dried Sweet Pumpkin, 60g of Almond, 30g of Pumpkin Seed, 40g of Dried Cranberry, 30g of Dried Grap, 40g of Brazil nut, Half cup of a Sweetened Green Pea




  Recipe



1. Pour warm water into a pea and let soak for 10 minutes and drain.



2. Add baking powder, salt, and sugar to the glutinous rice powder and mix.



3. Add milk and mix.



4. Add nuts, pumpkin, and Sweetened Green Pea and mix evenly.



5. Apply cooking oil evenly to the pan.



6. Pour batter into pan and spread evenly.



7. Bake in a preheated 180° oven for 35 minutes.


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