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무나물 (Radish Salad)



설이 가고나니 곧 정월대보름이네요. 오늘은 정월대보름 뿐만 아니라 사시사철 언제든 만들어 먹을수 있는 밥친구, 무나물을 만들어 보았습니다. 아주 간단하고 쉬운 요리니까, 꼭 한번 만들어 드셔보시길 바랍니다.



 



무 500g, 들기름 2Ts,  들깨가루 1Ts, 다진마늘 1Ts, 파, 꽃소금 1Ts



만들기 




1. 무를 너무 얇지 않게 3mm정도의 두께로 썰어주세요. 


 

2. 팬에 들기름을 두르고 다진마늘과 무를 넣고 볶아줍니다.



3. 소금을 넣고 볶아주세요.


 

4. 잔열로 무가 익으므로 너무 익히지 않습니다.



5. 불을 끄고 들깨가루와 파를 넣고 젓가락을 이용하여 섞어주세요.




  [English Recipe]



 After the New Year's holiday, it's the fifteenth of lunar January. Today, I made not only the fifteenth of lunar January but also a rice friend who can make a meal anytime during the four seasons. It's a very simple and easy dish, so make sure you try it.



 Ingredient



500g of white radish, 2Ts of perilla oil, 1Ts of Perilla powder, 1Ts of Grind Garlic, Spring onion, 1Ts of Kosher Salt





  Recipe



1. Slice the radishes into 3mm thick pieces so that they are not too thin.



2. Grease a pan with perilla oil and stir-fry minced garlic and radish.



3. Add salt and stir-fry.



4. Do not overcook the radishes because of residual heat.



5. Turn off the heat and mix with perilla powder and scallions using chopsticks.

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