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원팬 명란 파스타(Salted pollack pasta)
편스토랑을 보다가 레시피가 너무 간단하고 좋아보여서 만들어 본 원팬 명란 파스타입니다! 면을 삶고 재료들을 간단히 손질해서 섞기만 하면 되는 요리다보니 너무 좋아요. 한번 따라해보시길 바랍니다.
재료
파스타면 180g, 명란젓 2개, 명란젓 80g, 마요네즈 3Tbs, 천일염 1Tbs, 다진마늘 1Tbs, 버터 30g, 후추, 면수 1국자, 쪽파, 물 1.5L, 계란노른자
만들기
1. 명란젓의 막을 제거해주세요.
2. 물과 천일염을 넣고 끓여주세요.
3. 파스타면을 넣고 8분간 삶아주세요.
4. 뜨거운 파스타면에 버터를 넣고 버무려주세요.
5. 다진마늘, 명란젓, 마요네즈를 넣고 버무려주세요.
6. 면이 뻑뻑하면 면수를 넣어주세요.
7. 기호에 맞게 마요네즈와 명란을 가감해주세요.
8. 파스타면에 계란 노른자를 올려주세요.
9. 쪽파와 후추를 첨가해주세요.
[English Recipe]
While watching the convenience store, the recipe looked so simple and good, so I made this one-pan pollack pasta! I love it because it's a dish where you just have to boil the noodles, trim the ingredients, and mix them. I hope you can try it.
Ingredient
180g of Pasta noodles, 2 salted pollack roe, 80g salted pollack roe, 3Tbs mayonnaise, 1Tbs of sea salt, 1Tbs minced garlic, 30g of butter, pepper, 1 ladle of noodle, chives, 1.5L of water, egg yolk
Making
1. Remove the film from the salted pollack roe.
2. Add water and sea salt and bring to a boil.
3. Add pasta noodles and boil for 8 minutes.
4. Mix butter in hot pasta noodles.
5. Add minced garlic, salted pollack roe, and mayonnaise and mix.
6. If the noodles are dry, add the water.
7. Add or subtract mayonnaise and pollack roe to suit your taste.
8. Place egg yolk on pasta noodles.
9. Add chives and pepper.
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