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토마토구이(Tomato Steak)
토마토를 구워먹으면 감칠맛이 더 진해져서 맛있답니다. 썰어서 에어프라이어에 굽기만 하면 되는 요리지만, 리코타 치즈와 몇몇 부재료를 추가하면 더 맛있게 즐길 수 있답니다.
재료
토마토 2개, 양송이버섯 3개, 리코타치즈, 올리브유, 소금 약간, 후추
만들기
1. 양송이버섯을 잘게 다져주세요.
2. 토마토를 0.7mm두께로 썰어주세요.
3. 토마토에 소금과 후추를 뿌려주세요.
4. 다진 양송이버섯을 올려주세요.
5. 올리브유를 뿌려주세요.
6. 180°에서 4분간 구워주세요.
7. 차게 식혀주세요.
8. 리코타치즈를 얹어주세요.
[English Recipe]
If you grill tomatoes, it will be more savory and delicious. All you have to do is cut it and bake it in an air fryer, but you can enjoy it more with ricotta cheese and some ingredients.
Ingredient
2 tomatoes, 3 mushrooms, Ricotta cheese, olive oil, a bit of salt, pepper
Recipe
1. Chop the mushrooms into small pieces.
2. Cut tomatoes into 0.7mm thick slices.
3. Sprinkle tomatoes with salt and pepper.
4. Place chopped mushrooms on top.
5. Sprinkle with olive oil.
6. Bake at 180° for 4 minutes.
7. Cool it down.
8. Add ricotta cheese, please.
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