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마제소바(Maze Soba)
집에서 해먹기 힘든 음식일거라 생각했는데, 의외로 몇가지 재료만 구비되면 쉽게 만들 수 있는 마제소바입니다. 저희는 어분을 구하기가 힘들어 가쓰오부시를 곱게 가루로 만들어서 만들었어요!
재료
다진돼지고기 250g, 우동, 진간장 3/4Tbs, 부추, 김가루, 설탕 3/4Tbs, 두반장 1Tbs, 굴소스 1Tbs, 다진마늘 1Tbs, 대파 반개, 식용유, 가쓰오브시 가루, 쯔유 3/4Tbs, 계란노른자, 생강가루 약간, 맛술 1Tbs,
만들기
1. 팬에 식용유와 다진마늘, 대파를 넣고 볶아주세요.
2. 중불에서 볶아주세요.
3. 진간장, 다진돼지고기, 맛술, 생강가루, 굴소스, 두반장, 설탕을 넣고 볶아주세요.
4. 간이 잘 배이도록 중불에서 볶아주세요.
5. 끓는 물에 2분간 우동을 삶아 체에 건져주세요.
6 .그릇에 쯔유 약간을 넣고 우동을 담아주세요.
7. 잘게썬 부추, 돼지고기, 가스오브시가루, 김가루를 얹어주세요.
8. 다진마늘과 계란 노른자를 얹어주세요.
[English Recipe]
I thought it would be hard to make at home, but surprisingly, Maje Soba can be easily made with only a few ingredients. It's hard to get fish buns, so we made katsuobushi with fine powder!
Material
minced pork 250g, udon, dark soy sauce 3/4Tbs, leek, seaweed powder, sugar 3/4Tbs, doubanjiang 1Tbs, oyster sauce 1Tbs, minced garlic 1Tbs,
Half of Green onion, cooking oil,
Katsuobushi Powder, tsuyu 3/4Tbs, egg yolk, a little bit of ginger powder, 1Tbs of cooking wine ,
Recipe
1. Stir-fry cooking oil, minced garlic, and green onions in a pan.
2. Stir-fry over medium heat.
3. Add dark soy sauce, minced pork, cooking wine, ginger powder, oyster sauce, tofu paste, and sugar and stir-fry.
4. Stir-fry over medium heat to soak the seasoning well.
5. Boil udon in boiling water for 2 minutes and sieve it.
6.Put a little bit of tsuyu in a bowl and put udon.
7. Add chopped chives, pork, gas of sour powder, and seaweed powder.
8. Add minced garlic and egg yolk.
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