티스토리 뷰

오이 아삭이 고추 무침 (Seasoned Cucumber pepper)

너무 만들기 쉬운 여름반찬, 오이 아삭이 고추 무침입니다. 긴 이름과 달리, 레시피는 간단하기 그지없는데요. 양념장을 만들어 모두 넣고 섞기만 하면 된답니다. 입맛을 살리는 오이 아삭이 고추 무침 레시피입니다.

 

재료   

 
오이고추 8개, 홍파프리카 반개,  된장  2Tbs, 마요네즈 2Tbs, 다진마늘  1Tbs, 설탕 1/2Tbs, 파  1Tbs, 깨소금, 식초 1Tbs

 

 만들기

1. 오이고추와 파프리카를  비슷한 크기로 썰어주세요.
 
2. 마요네즈,  된장,  설탕, 식초, 다진마늘,  다진파를 넣고 섞어주세요.  

3. 파프리카, 오이를 넣고 섞어주세요. 

4. 깨소금을 넣고 섞어주세요.

 

[English Recipe]


Summer side dishes that are too easy to make, cucumber asak is seasoned with pepper. Unlike the long name, the recipe is very simple. All you have to do is make the sauce, put it all in and mix it. It's a recipe for seasoned red pepper that makes you want to eat well.

 

 Ingredient


8 cucumber peppers, half red paprika, soybean paste 2Tbs, mayonnaise 2Tbs, minced garlic 1Tbs, sugar 1/2Tbs, green onion 1Tbs, sesame salt, vinegar 1Tbs

 

 Recipe

1. Cut cucumber peppers and paprika into similar sizes.

2. Add mayonnaise, soybea
n paste, sugar, vinegar, minced garlic, and chopped green onion and mix. 


3. Add paprika and cucumber and mix. 


4. Add sesame salt and mix.

공지사항
최근에 올라온 글
최근에 달린 댓글
Total
Today
Yesterday
«   2024/12   »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
글 보관함