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콘치즈(Corn-Cheese)

 

이 음식이 한식이라는 거 아셨나요? 한국의 횟집에서 시작된 음식으로, 누구나 쉽게 만들 수 있어요. 저는 에어프라이어에 치즈를 얹어 돌렸는데 너무 맛있더라구요. 전자렌지를 사용하셔도 되니 꼭 시도해보시길 바랍니다.

 

재료   

 

스위트콘 1캔(340g), 무염버터 15g, 양파 반개, 당근 40g, 삶은 완두콩 40g, 맛살 2개, 소금1/4Tbs, 마요네즈 4&1/2Tbs, 설탕 1Tbs, 슬라이스치즈 약간, 모짜렐라치즈, 후추

 

만들기   


1. 스위트콘을 체에 받쳐 물기를 제거해주세요.
  
2. 맛살, 당근, 양파를 잘게 썰어주세요.
  
3. 팬의 버터가 녹으면 재료를 넣고 볶아주세요.
 
4. 소금과 삶은 완두콩을 넣고 볶아주세요.

5. 야채는 너무 익히지 않아요.

6. 한김 식은 후 설탕과 마요네즈를 넣고 섞어주세요.

7. 용기에 담은 후 모짜렐라치즈, 삶은완두콩, 체다슬라이스치즈를 얹어주세요.

8. 전자레인지나 에어프라이어(180°)에서 4~5분간 돌려주세요.

 

 

 [English Recipe]

 

Did you know that this is Korean food? It's a food that started at a Korean sushi restaurant, and anyone can easily make it. I put cheese on the air fryer and it was so good. You can use the microwave, so please try it.

 

 Ingredient


1 can of sweet corn (340g), 15g of salt-free butter, half of onion, 40g of carrot, 40g of boiled peas, 2 crab meat, 1/4Tbs of salt, 4&1/2Tbs of mayonnaise, 1Tbs of sugar, a bit of slice cheese, mozzarella cheese, Pepper

 

 Recipe 


1. Sieve the sweet cone and remove moisture.

2. Chop crab meat, carrots, and onions.

3. When the butter in the pan melts, add the ingredients and stir-fry.

4. Add salt and boiled peas and stir-fry them.

5. Vegetables don't cook too much.

6. After cooling down, add sugar and mayonnaise and mix.

7. Place mozzarella cheese, boiled peas, and cheddar slice cheese in a container.

8. Heat it in a microwave oven or air fryer (180°) for 4 to 5 minutes.

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