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LA갈비구이(LA Galbi)
LA갈비는 생각보다 만들기 쉬운 요리에요. 다만 파인애플로 인해 쉽게 부서질수 있으니 재워두는 시간은 너무 길게 하지 않도록 주의해주세요!
재료
LA갈비 1Kg, 배 2/3개 (330g), 양파 1개( 170g ), 파인애플 130g, 진간장 8Tbs, 황설탕 2&1/2Tbs, 꿀 1Tbs, 맛술 2Tbs, 마늘 반컵, 참기름 1Tbs, 맛간장 2/3Tbs, 파 반개, 후추, 물 1/4컵, 즙 2&1/2컵
홍고추, 청고추, 단호박
만들기
1. 갈비에 물을 붓고 1시간정도 핏물을 빼주세요.
2. 중간 중간 물을 갈아주세요..
3. 배, 양파, 파인애플, 파를 적당한 크기로 잘라주세요.
4. 배, 파인애플, 양파, 파, 물 1/4컵을 넣고 믹서기에 갈아주세요.
5. 면주머니에 넣고 즙을 짜주세요.
6. 즙에 진간장, 맛간장, 꿀, 설탕, 맛술, 후추, 참기름을 넣고 섞어주세요.
7. 간장 양념에 갈비를 재워 주세요.
8. 냉장고에서 3시간동안 숙성시켜주세요.
9. 오래 숙성시키면 고기가 과일즙에 삭아버려요.
10. 달구어진 팬에 갈비와 소스를 붓고 중불에서 구워주세요.
[English Recipe]
LA galbi is easier to make than you think. However, it can break easily due to the pineapple, so be careful not to put it to sleep for too long!
Ingredient
1kg of LA Galbi, 2/3 of pear (330g), 1 onion (170g), 130g of Pineapple, 8Tbs of dark soy sauce, 2&Half Tbs of Brown sugar, 1Tbs of honey, 2Tbs of cooking wine, Half cup of garlic 1Tbs, 1Tbs of sesame oil, 2/3Tbs of soy sauce for soup, Half of green onion, pepper, 1/4 cup of water, 2&Half cup of Mixed Juice.
Red pepper, green pepper, sweet pumpkin.
Recipe
1. Pour water into the ribs and drain the blood for about an hour.
2. Grind the water from time to time.
3. Cut pears, onions, pineapples, and green onions into appropriate sizes.
4. Add pear, pineapple, onion, green onion, and 1/4 cup of water and grind them in a blender.
5. Squeeze the juice in the Cotton Pouch.
6. Add Dark soy sauce, soy sauce for soup, honey, sugar, cooking wine, pepper, and sesame oil to the juice and mix.
7. Marinate ribs in soy sauce seasoning.
8. Leave it in the refrigerator for 3 hours.
9. If you ripen it for a long time, the meat will disappear into the fruit juice.
10. Pour ribs and sauce into a heated pan and bake over medium heat.
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