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꼬치어묵전(Eomuk Jeon)
만들기도 아주 쉬운데, 비주얼까지 좋은 어묵꼬치전입니다. 색감이 화사한 요리라 식탁 어디에 두어도 시선을 사로잡을거에요.
재료
둥근어묵 14개, 계란 3개, 노른자 2개, 홍고추 3개, 아삭이고추 4개, 팽이버섯 약간, 깻잎 약간, 크래미, 후추 약간, 소금 약간, 식용유
만들기
1. 어묵 속에 고추를 넣어주세요.
2. 깻잎에 팽이버섯을 말아주세요.
3. 어묵 속에 넣어주세요.
4. 크래미를 적당하게 잘라주세요.
5. 어묵 속에 크래미를 넣어주세요.
6. 모두 같은 간격으로 잘라주세요.
7. 꼬치에 재료를 끼워주세요.
8. 계란과 노른자에 소금과 후추를 넣고 섞어주세요.
9. 3면에 계란을 넉넉히 입혀주세요.
10. 앞면에는 계란을 입히지 않아요~
11. 3면을 중약불에서 노릇하게 부쳐주세요.
12. 앞면은 살짝 부쳐주세요.
13. 식초와 간장을 섞어 양념장을 만들어주세요.
[English Recipe]
It's very easy to make, but it's a good dish even with the visuals. It's a colorful dish, so you'll catch the eye wherever you put it on the table.
Ingredient
14 round Eomuk, 3 eggs, 2 yolks, 3 red peppers, 4 asarch peppers, a little enoki mushroom, a little perilla leaf, a little creme, a little pepper, a little salt, cooking oil
Recipe
1. Put chili peppers in the Eomuk.
2. Roll the enoki mushrooms in the perilla leaf.
3. Please put it in the Eomuk.
4. Cut the crammy into small pieces.
5. Please put the crammy in the Eomuk.
6. Please cut them all at the same interval.
7. Please put the ingredients on the skewer.
8. Mix egg and yolk with salt and pepper.
9. Coat 3 sides with plenty of eggs.
10. Don't coat the front with eggs.
11. Cook 3 sides over medium to low heat.
12. Please fry the front side a little bit.
13. Mix vinegar and soy sauce to make sauce.
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