티스토리 뷰

 

 

토마토 카프레제(caprese) 샐러드

 

바질페스토로 드레싱을 만들어 얹은 토마토 카프레제 셀러드입니다. 바질페스토의 향과 발사믹 드레싱의 새콤함이 샐러드의 맛을 더 업그레이드 시켜줄거에요.

 

재료   

토마토 2개, 생모짜렐라치즈, 양상추와 야채, 발사믹식초 1Tbs, 꿀 1Tbs, 바질페스토 1Tbs, 올리브유 1Tbs, 소금 약간, 후추 약간

 

만들기  
1. 야채를 씻어 채에 받쳐 물기를 빼주세요.

2. 적당한 크기로 잘라주세요.

3. 발사믹식초 , 꿀 , 바질페스토 , 엑스트라버진올리브오일 , 소금 약간, 후추 약간을 섞어주세요. 
  
4. 생모짜렐라치즈를 0.5cm의 두께로 썰어주세요. 

5. 토마토를  0.7cm의 두께로 썰어주세요.

6. 접시에 토마토 생모짜렐라치즈를 차례대로 배치한 후 야채를 얹어주세요.
  
7. 소스를 끼얹어주세요.

 

 

 [English Recipe]

 

This is tomato caprese salad with basil pesto dressing. The scent of basil pesto and the sourness of balsamic dressing will further upgrade the salad's flavor.

 

 Ingredient


2 tomatoes, mozzarella cheese, extra veggies, balsamic vinegar 1Tbs, Honey 1Tbs, basil pesto 1Tbs, olive oil 1Tbs, a little bit of salt, a little bit of pepper
 

 Recipe 


1. Wash vegetables and drain them on a strainer.

2. Cut it into appropriate sizes.

3. Mix balsamic vinegar, honey, basil pesto, extra virgin olive oil, a little salt and a little pepper. 

4. Cut raw mozzarella cheese into 0.5cm thick pieces. 

5. Slice tomatoes into 0.7cm thick pieces.

6. Place tomato raw mozzarella cheese in order on a plate and top with vegetables.

7. Add sauce, please.

공지사항
최근에 올라온 글
최근에 달린 댓글
Total
Today
Yesterday
«   2024/12   »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
글 보관함