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토마토 카프레제(caprese) 샐러드
바질페스토로 드레싱을 만들어 얹은 토마토 카프레제 셀러드입니다. 바질페스토의 향과 발사믹 드레싱의 새콤함이 샐러드의 맛을 더 업그레이드 시켜줄거에요.
재료
토마토 2개, 생모짜렐라치즈, 양상추와 야채, 발사믹식초 1Tbs, 꿀 1Tbs, 바질페스토 1Tbs, 올리브유 1Tbs, 소금 약간, 후추 약간
만들기
1. 야채를 씻어 채에 받쳐 물기를 빼주세요.
2. 적당한 크기로 잘라주세요.
3. 발사믹식초 , 꿀 , 바질페스토 , 엑스트라버진올리브오일 , 소금 약간, 후추 약간을 섞어주세요.
4. 생모짜렐라치즈를 0.5cm의 두께로 썰어주세요.
5. 토마토를 0.7cm의 두께로 썰어주세요.
6. 접시에 토마토 생모짜렐라치즈를 차례대로 배치한 후 야채를 얹어주세요.
7. 소스를 끼얹어주세요.
[English Recipe]
This is tomato caprese salad with basil pesto dressing. The scent of basil pesto and the sourness of balsamic dressing will further upgrade the salad's flavor.
Ingredient
2 tomatoes, mozzarella cheese, extra veggies, balsamic vinegar 1Tbs, Honey 1Tbs, basil pesto 1Tbs, olive oil 1Tbs, a little bit of salt, a little bit of pepper
Recipe
1. Wash vegetables and drain them on a strainer.
2. Cut it into appropriate sizes.
3. Mix balsamic vinegar, honey, basil pesto, extra virgin olive oil, a little salt and a little pepper.
4. Cut raw mozzarella cheese into 0.5cm thick pieces.
5. Slice tomatoes into 0.7cm thick pieces.
6. Place tomato raw mozzarella cheese in order on a plate and top with vegetables.
7. Add sauce, please.
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