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어묵치즈까스(Fish Cheese Katsu & Ham Katsu) 

 

티비를 보는데 수미네 반찬에서 홍석천씨가 맛있어보이는 요리를 소개해주시더라구요. 바로 어묵치즈까스입니다. 만드는 김에 햄까스도 같이 만들어서 간식으로 먹어보면 어떨까 싶어 두개를 준비해보았는데, 굉장히 잘어울리더라구요. 술안주로도 좋고 아이 간식으로도 추천해드리고 싶은 요리입니다.

 

재료


어묵 4장, 슬라이스치즈 4장, 스팸 340g, 계란 3개, 빵가루, 밀가루, 식용유,스파게티면, 케찹 

 

 

만들기 


1. 어묵위에 슬라이스치즈 2장을 얹어주세요.

2. 어묵을 덮어주세요

3. 스파게티면을 이용해서 양 옆면을 봉합해주세요.

4. 햄을 4등분으로 잘라주세요.

5. 뜨거운물에 살짝 데쳐서 짠맛을 빼주세요.

6. 물기를 빼주세요.

7. 어묵과 스팸에 밀가루를 입혀주세요.
 
8.계란을 풀어주세요.

9. 어묵과 스팸에 계란물을 입혀주세요.

10. 빵가루를 입혀주세요.

11. 150 ~ 160°의 식용유에서 앞뒤노릇하게 튀겨주세요.

12. 밑면이 타지 않도록 중간중간 들어가며 튀겨주세요.

13. 키친타올 위에 올려 여분의 기름을 빼주세요.

 

 [English Recipe]

 

I was watching TV and Hong Seok-cheon introduced me to a dish that looked delicious. It's fish cake cheese cutlet. While I'm making it, I thought it'd be good to make ham cutlet and eat it as a snack. I prepared two. It looked great on me. It's a dish that's good for drinking and I'd like to recommend as a snack for my child.

 

 Ingredient


4 fish cakes, 4 slices cheese, 340g spam, 3 eggs, bread crumbs, flour, cooking oil, spaghetti noodles, ketchup  

 

 Recipe


1. Put 2 slices of cheese on top of fish cake.

2. Cover the fish cake.

3. Use spaghetti noodles to suture both sides.

4. Cut ham into 4 pieces.

5. Blanch it slightly in hot water to remove the salty taste.

6. Drain, please.

7. Add flour to fish cake and spam.

8.Please release the eggs.

9. Put egg water on fish cake and spam.

10. Put bread crumbs on it.

11. Fry in 150 to 160° cooking oil until it is golden brown.

12. Fry it in between so that the bottom doesn't burn.

13. Put it on a kitchen towel and drain the excess oil.

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