티스토리 뷰

 

 

모나카 아이스크림(Icecream with mocnaca)

 

오늘은 아주 간단한 간식만들기를 소개하러 왔어요. 모나카 아이스크림입니다. 모나카 깍지 사이에 팥앙금과 녹차아이스크림을 넣어 만들어먹는 요리에요. 바삭바삭한 모나카의 식감이 아이스크림의 맛을 배가시켜줄 거에요.

 

재료


모나카 6개, 콩가루 3Tbs, 적앙금 약간, 인절미 약간, 녹차아이스크림

 

만들기 


1. 모나카위에 콩가루를 고루 뿌려주세요.

 
2. 적앙금을 얇게 펴서 올려주세요.

 
3. 인절미를 잘게 썰어 3~4개만 올려주세요.
 

4. 아이스크림을 떠서 올려주세요.


5. 모나카를 덮어 주세요.


6. 밀폐용기에 넣어 냉동실에서  냉동해주세요.

 

 [English Recipe]


I came here to introduce to make a very simple snack today. Monaka ice-cream. Monaka cooking that eat red beans and add green tea ice cream filling, between the hull. A crisp monaka to bring out the taste of the ice for the death of his will.

 

 Ingredient

 


 6 monaca, 3Tbs of soybean powder, a little bit of Red bean paste, a little bit of Injeolmi, green tea ice cream
 


   Recipe

 


1. Spread soy flour evenly over the monaca.


2. Spread red sediment thinly and put on it.

 
3. Cut the Injeolmi finely and add 3~4 pieces.


4. Scoop ice cream and serve.


5. Cover the monaca.


6. Put it in an airtight container and freeze it in the freezer.

공지사항
최근에 올라온 글
최근에 달린 댓글
Total
Today
Yesterday
«   2024/12   »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
글 보관함