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딸기잼쿠키 (Strawberry Jam Cookie)
쿠키는 사서 먹는 것보다 만들어 먹는게 더 뿌듯한 것 같아요, 오늘은 예쁘고 간단히 만들 수 있는 딸기잼 쿠키입니다.
재료
박력분 250g, 계란 노른자 2개, 버터 150g, 생크림 100g, 크림 졸인 것 65g, 코코넛설탕 4g, 슈거파우더 100g, 아몬드파우더 50g, 바닐라 익스트랙 약간, 소금 0.3g, 딸기잼
만들기
1. 버터와 계란을 30분간 실온에서 냉기를 빼주세요.
2. 생크림 100g을 70g정도가 되도록 중 약불에서 졸여주세요.
3. 박력분과 아몬드가루를 섞어주세요.
4. 버터를 풀어주세요.
5. 코코넛설탕, 소금, 익스트렉 약간, 슈거파우더를 넣고 섞어주세요.
6. 계란노른자를 나누어 섞어주세요.
7. 생크림 졸인 것을 나누어서 넣어기며 섞어주세요.
8. 가루류을 넣고 섞어주세요.
9. 위생봉지에 넣고 밀대로 밀어 평평하게 핀후 냉장고에서 10 ~20분간 꾸덕하게 굳혀주세요.
10. 덧가루를 뿌리고 반죽을 3mm두께로 밀어주세요.
11. 냉장고에서 1시간동안 굳혀 주세요.
12. 도구를 이용하여 둥근모양으로 찍어주세요.
13. 150°로 예열된 오븐에서 20 ~ 23분간 구워주세요.
14. 쿠키가 식은 후 쨈을 바르고 또 다른 쿠키를 덮어주세요.
[English Recipe]
I think I'm more proud of making cookies than buying them. Today, it's a pretty and simple strawberry jam cookie.
Ingredient
250g of soft flour, 2 Egg yolks, 150g of Butter, 100g of Whipping Cream, 65g of Boil Cream Down, 4g of Coconut Sugar, 100g of Sugar Powder, 50g of almond powder, a little bit of Vanila Extract, 0.3g of salt, Strawberry Jam
Recipe
1. Drain butter and eggs at room temperature for 30 minutes.
2. Boil 100g of whipped cream over medium low heat to about 70g.
3. Mix flour and almond powder.
4. Loosen the butter, please.
5. Add coconut sugar, salt, a little extra-stretch, and sugar powder and mix.
6. Divide egg yolk and mix.
7. Divide the whipped cream and mix it.
8. Add the powder and mix.
9. Put it in a sanitary bag and push it with a pushpin to flatten it and harden it in the refrigerator for 10 to 20 minutes.
10. Sprinkle the powder and push the dough 3mm thick.
11. Please let it harden for 1 hour in the refrigerator.
12. Please use the tool to take a picture in a round shape.
13. Bake in preheated 150° oven for 20 to 23 minutes.
14. After the cookies have cooled down, apply Jam and cover with another cookie.
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