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그릭 요거트 볼(Greek yogurt ball)

 

아무래도 나이가 들면 속이 편하고, 든든한 음식을 찾게 되는데요. 그릭요거트는 건강과 맛, 든든함까지 모두 잡은 요리인 것 같아요. 오늘은 그릭요거트를 만드는 방법과 만든 요거트를 사용하여 간단한 브런치메뉴인 그릭요거트볼을 만드는 방법을 알려드릴게요.

 

재료   


우유 900ml, 불가리스 1병, 과일, 그래놀라, 메이플시럽


만들기


1. 우유와 요구르트를 넣고 섞어주세요.


2. 2시간 동안 전기밥솥을 보온해주세요.


3. 보온을 끈 상태에서 10시간 동안 방치 시켜주세요.


4. 체 위에 면포를 깔고 부어주세요.


5. 잠시 실온에서 식히면서 유청을 빼주세요.


6. 냉장고에 넣고 나머지 유청도 빼주세요,


7. 과일, 그래놀라, 메이플시럽을  곁들여주세요.

 

 

[English Recipe]


When you get older, you feel comfortable and look for reliable food. I think Greek yogurt is a dish that captures health, taste, and strength. Today, I will teach you how to make Greek yogurt and how to make Greek yogurt balls, a simple brunch menu using the yogurt you made.


Ingredient


900ml of milk, 1 bottle of bulgaris, fruit, granola, maple syrup


Making


1. Add milk and yogurt and mix.


2. Keep the electric rice cooker warm for 2 hours.


3. Leave it for 10 hours with the heat off.


4. Put cotton cloth on the sieve and pour it.


5. Remove whey while cooling at room temperature for a while.


6. Put it in the refrigerator and remove the remaining whey,


7. Serve with fruit, granola, and maple syrup.

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