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구운 밤 찹쌀떡 (Grilled chestnut sticky rice cake.)
속에 설탕에 버무린 밤을 넣은 밤 찹쌀떡이에요. 만들기도 쉽고, 독특한 식감과 맛이 있어서 기존 찹쌀떡과는 다른 맛을 느껴보실 수 있으실거에요.
재료
찹쌀가루 3Tbs, 밤 5개, 뜨거운 물 8Tbs, 소금 1/2Tbs, 설탕 2Tbs, 설탕 3/4Tbs, 소금 약간, 들기름, 식용유
만들기
1. 찹쌀가루에 소금과 설탕 2Tbs를 넣고 섞어주세요.
2. 뜨거운 물을 여러차례 나누어 가면서 넣어주세요.
3. 반죽의 상태를 살펴 가면서 물을 조절해주세요.
4. 표면이 매끄러울 때가지 반죽을 해주세요.
5. 위생봉지에 넣고 30분간 휴지시켜주세요.
6. 밤을 얇게 썰어주세요.
7. 약간의 소금과 설탕 3/4을 넣고 버무려주세요.
8. 적당량의 반죽을 떼어 꼭꼭 주물러주세요.
9. 밤을 넣고 성형해주세요.
10. 들기름과 식용유를 넣은 팬에 지져주세요.
11. 약불에서 앞뒤 옆면까지 밤이 익을 맡큼 지져주세요.
[English Recipe]
It's a chestnut sticky rice cake with sugar mixed in it. It's easy to make, and it has a unique texture and taste, so you'll be able to experience a different taste from the existing glutinous rice cake.
Ingredient
3Tbs of Glutinous rice flour, 5 chestnuts, 8Tbs of hot water, 1/2Tbs of salt, 2Tbs of sugar, 3/4Tbs of sugar, a little salt, perilla oil, cooking oil
Recipe
1. Mix glutinous rice flour with 2Tbs of salt and sugar.
2. Add hot water several times.
3. Adjust the water while checking the condition of the dough.
4. Knead until smooth.
5. Put it in a sanitary bag and let it rest for 30 minutes.
6. Slice chestnuts thinly.
7. Add a little salt and 3/4 sugar and toss.
8. Remove the appropriate amount of dough and knead thoroughly.
9. Add chestnuts and plastic surgery.
10. Grind in a pan with perilla oil and cooking oil.
11. Cook chestnuts from low heat to the front and back sides.
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