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치즈 계란말이(Cheese Egg Roll)
계란후라이는 너무 간단하고, 적은 재료로 정성을 담고 싶을 때 만들기 좋은 음식이 계란말이인거 같아요. 처음 만들때는 지단이 찢어질까 불안하기도 하지만, 차근차근 만들면 예쁜 계란말이가 완성되어 있을거에요.
재료
계란 5개, 체다슬라이스치즈 3장, 맛술 2Tbs, 소금 2g, 후추, 홍고추 2개, 파 반개, 식용유
만들기
1. 치즈 2장을 겹쳐 4등분해주세요.
2. 홍고추의 씨를 뺀 후 잘게 다져주세요.
3. 파를 잘게 썰어주세요.
4. 계란, 맛술, 소금, 후추를 넣고 잘 풀어주세요.
5. 계란에 다진 홍고추와 파를 넣고 섞어주세요.
6. 기호에 맞게 간을 하여주세요.
7. 팬에 기름을 발라주세요.
8. 약불에서 불조절을 하면서 부쳐주세요,
9. 지단을 한 두번 말아 준 후 치즈를 겹쳐서 올려주세요.
10. 중간중간에 기름을 팬에 발라주세요.
11. 계란물을 중간중간 부어가며 계란말이를 말아주세요.
12. 계란말이의 모양을 잡아주세요.
13. 치즈가 녹아 흐르지 않도록 한김 식힌 후 썰어주세요.
[English Recipe]
Fried eggs are too simple, and I think rolled omelet is a good food to make when you want to put your heart into it with a small amount of ingredients. When you make it for the first time, you may be worried that the egg garnish will be torn, but if you make it step by step, a pretty rolled omelet will be completed.
Ingredient
5 eggs, 3 slices of cheddar cheese, 2 Tbs of cooking wine, 2g of salt, 2 red peppers, half of green onions, cooking oil.
Recipe
1. Add two slices of cheese and cut them into quarters.
2. Remove the seeds from the red pepper and chop them into small pieces.
3. Chop up the green onions.
4. Add eggs, cooking wine, salt and pepper and mix well.
5. Add chopped red pepper and green onion to the egg and mix.
6. Season according to your preference.
7. Oil the pan.
8. Please heat it on low heat while frying.
9. Roll the egg garnish once or twice and place the cheese on top.
10. Oil the pan from time to time.
11. Pour the egg from time to time and roll it.
12. Shape the egg roll.
13. Cool and cut the cheese so that it does not melt.
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