티스토리 뷰

단호박 에그슬럿(Egg slut with Sweet pumpkins) 

 

오늘은 간단한 재료로 비주얼도 좋고 맛도 좋은 단호박 에그슬럿을 만들어 보겠습니다. 몇 안되는 재료로 쉽게 만들지만, 맛은 보장할 수 있어요.

 

재료   

 

미니단호박 1개, 식초 3Tbs, 계란 1개, 햄 1Tbs, 스위트콘 2/3Tbs, 다진양파 1Tbs, 모짜렐라치즈 약간, 소금 약간, 후추

 

만들기   



1. 식초를 섞은 물에 5분간 단호박을 담가주세요.

 
2. 깨끗하게 씻어주세요.


3. 햄,양파를 잘게 썰어주세요.


4. 단호박을 전자레인지에서 2분 30초간 돌려주세요.


5. 윗면을 자른 후 속을 파내주세요.

 
6. 다진양파, 햄, 스위트콘, 소금약간, 후추를 넣고 섞어주세요.

 
7. 계란을 얹고 섞어주세요.


8. 전자레인지에 3분간 돌려주세요.


9. 단호박을 꺼내어서 윗면에 치즈를 적당량 올려주세요.
 

 

[English Recipe]

 

Today, we will make sweet pumpkin egg sluts with simple ingredients that look good and taste good. It's easy to make with a few ingredients, but you can guarantee the taste.

 

 Ingredient

 

1 mini sweet pumpkin, 3 Tbs of vinegar, 1 egg, 1 Tbs of ham, 2/3 Tbs of sweet corn, 1 Tbs of minced onion, a bit of mozzarella cheese, a bit of salt, pepper.

 

 Recipe



1. Soak sweet pumpkin in vinegar water for 5 minutes.


2. Wash it clean.


3. Chop up the ham and onion.


4. Heat sweet pumpkin in the microwave for 2 minutes and 30 seconds.


5. Cut the top and dig out the insides.


6. Add chopped onions, ham, sweet corn, a little salt, and pepper and mix.


7. Add eggs and mix them.


8. Microwave it for 3 minutes.


9. Take out the sweet pumpkin and place an appropriate amount of cheese on the top.


10. Turn it for 50 seconds.

공지사항
최근에 올라온 글
최근에 달린 댓글
Total
Today
Yesterday
«   2024/12   »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
글 보관함