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클럽샌드위치(Club Sandwich)
신선한 야채의 맛을 즐기기 가장 좋은 샌드위치에요. 간단함에 비해 잘랐을때의 화려함이 있어서 요리실력도 좋아보인다는 장점이 있답니다 :D
재료
식빵 4장, 양상치, 적양배추, 슬라이스햄 4장, 슬라이스치즈 2장, 토마토 1개, 피클 1개, 계란 2개, 머스터드소스 2Tbs, 마요네즈 3Tbs, 레몬즙 2/3Tbs, 식초 1/2Tbs, 설탕 1/3Tbs, 소금 약간, 후추, 식용유
만들기
1. 적양배추를 채를 썰어 물에 잠시 담가 둔 후 체에 받쳐 물기를 빼주세요.
2. 토마토를 1cm두께로 썰어 키친타올을 이용하여 물기를 제거해주세요.
3. 피클을 잘게 썰어주세요.
4. 계란에 소금약간을 뿌리고 반숙으로 부쳐주세요.
5. 계란노른자가 가운데에 위치하게 부쳐주세요.
6. 마요네즈, 머스터드소스, 식초, 레몬즙, 소금, 후추, 설탕, 피클을 넣고 섞어주세요.
7. 식빵 사면을 살짝 다듬어주세요.
8. 식빵에 소스를 발라주세요.
9. 양상추로 적양배추를 감싸주세요.
10. 식빵위에 슬라이스햄, 슬라이스치즈, 슬라이스햄, 계란, 토마토, 양상추를 얹어주세요.
11. 다른 식빵을 얹어주세요.
12. 랩이나 포장지를 이용하여 단단히 감싸주세요.
13. 반으로 갈라주세요.
[English Recipe]
It's the best sandwich to enjoy the taste of fresh vegetables. It's simple, but it's colorful when cut, so it makes your cooking look good. :D
Ingredient
4 slices of bread, lettuce, cabbage, 4 slices of ham, 2 slices of cheese, 1 tomato, 1 pickle, 2 eggs, 2Tbs of mustard sauce, 3Tbs of mayonnaise, 2/3 Tbs of lemon juice, 1/2Tbs of vinegar, 1/3 Tbs sugar, salt, pepper, cooking oil
Recipe
1. Sift the red cabbage, soak it in water for a while, and sieve the water out.
2. Cut tomatoes into 1cm thick pieces and drain using kitchen towel.
3. Chop pickles into small pieces.
4. Sprinkle a little salt on the egg and fry it half-cooked.
5. Place the egg yolk in the middle.
6. Add mayonnaise, mustard sauce, vinegar, lemon juice, salt, pepper, sugar and pickles and mix.
7. Trim the bread pardon slightly.
8. Spread the sauce on the bread.
9. Wrap the red cabbage with lettuce.
10. Place sliced ham, sliced cheese, sliced ham, eggs, tomatoes and lettuce on top of bread.
11. Add another slice of bread.
12. Cover tightly with plastic wrap or wrapper.
13. Cut it in half.
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