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비프웰링턴(Beef Wellington)
올 한해는 정말 어떻게 갔는지도 잘 기억이 나질 않네요. 그럼에도 불구하고 연말연시를 그대로 보내기 안타까우시다면, 집에서 가족들과 함께 만들어먹을 수 있는 비프웰링턴은 어떠신가요?
재료
소고기안심 650g, 새송이버섯 15개, 맛밤 70g, 양파 1개, 마늘 6개, 올리브유, 패스트리생지, 타임, 로즈마리, 하몽, 소금, 후추, 머스터드소스, 계란물
만들기
1.양송이버섯, 마늘, 맛밤을 잘게 썰어주세요.
2. 다지기나 프로세스를 이용하여 다져주세요.
3. 양파를 잘게 다져주세요.
4. 팬에 양파를 살짝 볶아 수분을 제거해주세요.
5. 새송이버섯 다진것을 넣고 약불에서 수분을 제거해주세요.
6. 타임, 소금과 후추로 간을 해주세요.
7. 뒥쉘을 펼쳐서 식혀주세요.
8. 고기의 근막과 지방을 제거해주세요.
9. 후추와 소금을 뿌려주세요.
10. 올리브유를 두른팬에 로즈마리를 넣고 고기의 사면을 살짝 구워주세요.
11. 뜨거운 상태에서 머스터드소스를 발라주세요.
12. 머스터드소스가 배이도록 식혀주세요.
13. 랩위에 하몽을 얹고 뒥쉘을 발라주세요.
14. 중앙에 고기를 얹어주세요.
15. 랩을 이용하여 고기를 감싸주세요.
16. 랩을 단단히 조여 냉장고에서 15분간 휴지시켜주세요.
17. 랩위에 페이스트리 생지를 얹고 중앙에 고기를 올려주세요.
18. 랩을 이용하여 페이스트리생지를 고기 전면에 덮어주세요.
19. 랩을 단단히 말아주세요.
20. 반나절 냉장보관해주세요.
21. 계란물을 발라주세요.
22. 190°에서 40분간 구워주세요.
[English Recipe]
I don't even remember how I really went this year. Nevertheless, if you feel bad about spending the holidays as it is, how about beef wellington, which you can make at home with your family?
Ingredient
650g of beef tenderloin, 15 mushrooms, 70g of Chestnut, 1 onion, 6 garlics, olive oil, Pastry dough, time, rosemary, Jamón, salt, pepper, mustard sauce, egg water
Recipe
1. Chop mushrooms, garlic, and chestnuts into small pieces.
2. Use a process to mince the ingredient.
3. Chop the onions.
4. Stir-fry onions in a pan to remove moisture.
5. Add minced mushrooms and remove moisture from low heat.
6. Season with time, salt and pepper.
7. Spread the duxelles and cool it down.
8. Remove the fascia and fat from the meat.
9. Sprinkle with pepper and salt, please.
10. Put rosemary in an olive oil pan and lightly bake the sides of meat.
11. Apply mustard sauce while hot.
12. Allow mustard sauce to soak.
13. Put Jamón on top of the wrap and put on duxelles.
14. Put the meat in the center.
15. Cover the meat with plastic wrap.
16. Tighten the wrap and let it rest in the refrigerator for 15 minutes.
17. Put the pastry on top of the wrap and put the meat in the center.
18. Use plastic wrap to cover the meat with pastry
19. Roll the wrap tightly.
20. Please refrigerate for half a day.
21. Apply egg water.
22. Bake at 190° for 40 minutes.
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