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까망베르 치즈 구이
스트리트 푸드파이터가 끝나고 헛헛하던 차에, 밥블레스유가 시작해서 얼마나 다행인지. 네분이서 너무너무 맛있게 만들어서 드시더라구요. 마침 까망베르 치즈구이가 나와서, 한번 도전해보았습니다. 최화정씨처럼 견과류만 얹어도 되지만 저는 과일콩포트나 과일등을 얹어서 계절에 맞게 상큼한 맛을 더해보았어요.
재료
까망베르치즈 125g, 크랜베리 콩포트 20g, 데라웨어 포도, 체리, 블루베리, 견과류, 메이플시럽, 쿠키
만들기
1. 까망베리치즈윗면에 칼집을 낸 후 포크로 여러번 찔러 주세요.
( 구워진 다음 먹기 편리하게 칼집을 내어줍니다. )
2. 180°로 예열된 오븐에서 15~18분간 구워주세요.
3. 구워진 까망베르치즈 위에 체리, 데라웨어, 블루베리, 견과류를 얹어 줍니다.
4. 견과류위에 크렌베리퓨레를 끼얹고 메이플 시럽을 뿌려주세요.
5. 크래커나 쿠키, 빵등을 사용하여 치즈를 찍어드시면 더 맛있게 즐기실 수 있습니다.
[English Recipe]
I was hungry after the street food fighter, and I'm so glad Bob Blessau started. The cast made it so delicious that they ate it. Just then, roast camember cheese came out, so I tried. Just like Choi Hwa-jung, you can add nuts, but I added the fresh taste to the season by adding fruit compote and fruit.
Ingredient
Camembert cheese 120g, cranberry compote 20g, Delaware grapes, cherries, blueberries, nuts, maple syrup, cookies
Recipe
1. Make a cut on the top of the Camembert cheese and prick it with a fork several times.
(Make cuts that are easy to eat after being baked. )
2. Bake in a preheated 180 ° oven for 15-20 minutes.
3. Place cherries, Delaware grapes, blueberries, and nuts on top of baked Camembert.
4. Sprinkle crenberry Compote over nuts and sprinkle maple syrup.
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