티스토리 뷰
라면땅 [Ramen Crunch]
너무 쉽고 간편한 간식으로 종종 해먹는 라면땅 만들기 입니다!
재료
비빔면 1개, 양념소스 1봉, 고명스프 1봉, 설탕 1/2Tbs, 식용유
만들기
1. 라면을 작게 잘라 주세요.
2. 팬에 식용유를 넉넉히 두르고 달구어주세요.
3. 비빔면을 넣어 약불에서 볶아주세요.
4. 작은 부스럭지가 갈색이 날때가지 충분히 볶아주세요.
5. 양념소스를 넣고 빠르게 섞으며 볶아주세요.
6. 약불에서 속면까지 바삭하게 볶아주세요.
7. 팬에 불을 끄고 식을 때까지 볶아주세요.
8. 고명스프를 뿌려주세요.
[English Recipe]
Here's a simple and convenient snack that I often make – Ramen Crunch
Ingredient
1 pack of instant bibim noodles, 1 sachet of seasoning sauce, 1 sachet of topping soup powder, Cooking oilm, 1/2 Tbs sugar
Making
1. Cut the ramen noodles into small pieces.
2. Generously oil a pan and heat it up.
3. Fry the bibim noodles on low heat.
4. Fry until small bits turn brown.
5. Add the seasoning sauce and quickly mix while frying.
6. Fry on low heat until the noodles are crispy.
7. Turn off the heat and continue frying until they cool down.
8. Sprinkle with the topping soup powder.