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명란 바게트 (Pollock Roe Baguette)

 

바게트 위에 명란젓을 사용하여 만든 양념을 발라 만든 바게트입니다. 명란의 풍미와 짭쪼름한 맛, 바게트의 고소함이 매력적인 요리에요.

 

재료   


바게트빵 10개, 명란젓 2Tbs, 꿀 1Tbs, 다진마늘 1Tbs, 채썬파 1Tbs, 마요네즈 3Tbs, 설탕 1/2Tbs, 후추, 파슬리 가루


만들기


1. 명란젓의 껍질을 벗겨주세요.

2. 마요네즈, 명란젓, 꿀, 다진마늘, 채썬파, 후추를 넣고 섞어주세요.

3. 바게트 빵에 발라주세요.

4. 파슬리 가루를 뿌려주세요.

5. 에어프라이어를 180도로 설정하고, 9분 동안 구워주세요.

 

[English Recipe]


This is a baguette made by spreading a sauce crafted from pollock roe, on top. The flavor profile of this dish is quite appealing, with the umami and saltiness of the pollock roe complementing the savory taste of the baguette perfectly.


Ingredient

 

10 baguettes, 2Tbs salted pollock roe, 1Tbs honey, 1Tbs minced garlic, 1Tbs chopped green onions, 3Tbs mayonnaise, 1/2Tbs sugar, pepper, parsley powder

Making


1. Peel off the skin of the salted pollock roe.

2. Combine the mayonnaise, salted pollock roe, honey, minced garlic, chopped green onions, and pepper.

3. Spread the mixture on the baguettes.

4. Sprinkle with parsley powder.

5. Set the air fryer to 180 degrees and bake for 9 minutes.

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