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◆ 조림감자
재료
감자 2개( 약 500g), 새송이버섯 1개, 양파 1/4개, 마늘 3개, 꽈리고추 5개, 물 3/4컵, 조림간장 2Tbs + 설탕 1/2Tbs + 짜장가루 1Tbs + 쌀엿 1Tbs, 식용유 2Tbs, 참기름 + 후추 + 깨소금, 천일염 1/2Tbs
만들기
1. 감자와 새송이버섯을 적당한 크기로 잘라주세요.
2. 감자에 소금을 넣고 10분간 절여주세요.
3. 감자를 흐르는 물에 헹궈 주세요.
4. 양파와 과리고추는 적당한 크기로 썰어주세요.
5. 감자, 새송이 버섯, 양념장, 마늘, 식용유를 넣고 5분간 끓여주세요.
6. 양파, 꽈리고추를 넣고 2분간 끓여주세요.
7. 불을 줄이고 뒤적여 가며 졸여주세요.
8. 참기름,깨소금, 후추을 넣고 섞어주세요.
9. 기호에 맞게 간을 해주세요.
◆ Braised potatoes
Material
2 potatoes (about 500g), 1 King Oyster Mushroom, 1/4 onion, 3 garlics, 5 scalloped peppers, 3/4 cups water, 2Tbs of boiled soy sauce + 1Tbs of Jajang + 1/2Tbs of sugar + 1Tbs of rice syrup, 2Tbs of cooking oil, sesame oil + pepper + sesame salt, 1/2Tbs of Bay salt
Making
1. Cut potatoes and mushrooms into appropriate sizes.
2. Add salt to potatoes and season for 10 minutes.
3. Rinse the potatoes in running water.
4. Slice onions and Guargochu into appropriate sizes.
5. Add potatoes, mushrooms, marinade, garlic and cooking oil and boil for 5 minutes.
6. Add onion and quaggo pepper and boil for 2 minutes.
7. Reduce heat and simmer while rummaging.
8. Add sesame oil, sesame salt, and pepper and mix.
9. Season it according to your taste.
◆ 감자채볶음
재료
감자 2개, 햄 100G, 양파 1/2개, 당근 60g, 청양고추 2개, 파 반개, 소금 1/2Tbs, 깨소금, 참기름, 후추, 마늘 3개, 소금 약간, 식용유
만들기
1. 감자를 0.6cm의 두께로 채를 썰어주세요.
2. 약간의 소금을 넣은 끓는 물에 감자를 2분 이내로 삶아주세요.
3. 감자를 살짝 데쳐주면 부서지지 않고 팬에 달라 붙지도 않아서 좋아요~
4. 체에 받쳐 물기를 제거해주세요.
5. 당근, 양파를 0.4cm의 두께로 채를 썰어주세요.
6. 청양고추, 파, 마늘을 채를 썰어주세요.
7. 햄을 0.5cm의 두께로 채를 썰어주세요.
8. 팬에 식용유를 두르고 마늘과 파를 살짝 볶아 기름을 내주세요.
9. 양파와 당근을 살짝 볶아주세요.
10. 감자를 넣고 볶아주세요.
11. 기호에 맞게 소금을 넣어주세요.
12. 감자가 어느정도 익으면 햄과 청양고추를 넣고 볶아주세요.
13. 후추, 깨소금, 참기름을 넣고 섞어주세요.
◆ Stir-fried potato
Material
2 potatoes, 100g of ham, Half of onion, 60 g carrot, 2 cheongyang peppers, half of green onion, Half tbs of salt, sesame salt, 3 Garlics, sesame oil, pepper, a little salt.
Making
1. Slice the potatoes 0.6cm thick.
2. Boil the potatoes in boiling water with a little salt within 2 minutes.
3. If you blanch the potatoes a little bit, it won't break and it won't stick to the pan.
4. Remove moisture from a sieve.
5. Slice carrots and onions into 0.4cm thick slices.
6. Slice chungyang red pepper, green onion, and garlic.
7. Slice ham into 0.5cm thick pieces.
8. Grease a pan with cooking oil and stir-fry garlic and green onions slightly.
9. Stir-fry onions and carrots.
10. Add potatoes and stir-fry.
11. Add salt to suit your taste.
12. When the potatoes are cooked to a certain extent, add ham and cheongyang red pepper and stir-fry them.
13. Add pepper, sesame salt, and sesame oil and mix.
◆ 양념 감자구이
재료
감자 2개, 식용유, 설탕 1/2Tbs +고춧가루 1Tbs, 다진청양고추 1/2Tbs + 다진마늘 1/2Tbs + 매실청 1Tbs, 멸치액젓 1/2Tbs + 맛간장 1/2Tbs + 진간장 1Tbs, 참기름, 깨소금
만들기
1. 0.6cm의 두께로 감자를 썰어주세요.
2. 찬물에 2분간 담가 전분기를 빼주세요.
3. 맛간장, 진간장, 설탕, 멸치액젓, 다진마늘, 다진쳥양고추, 고춧가루, 참기름, 깨소금을 넣고 섞어주세요.
4. 팬에 기름을 두르고 감자를 중불에서 노릇하게 부쳐주세요.
5. 키친타올에 여분의 기름을 빼주세요.
6. 부친 감자위에 양념장을 뿌려주세요.
◆ Grilled seasoned potatoes
Material
2 potatoes, cooking oil, sugar 1/2 Tbs + red pepper powder 1 Tbs, minced green pepper 1/2 Tbs + minced garlic 1/2 Tbs + plum green 1 Tbs, anchovy salted 1/2 Tbs + seasoned soy sauce 1/2 Tbs + soy sauce 1 Tbs, sesame oil, sesame salt
Making
1. Cut the potatoes into 0.6cm thick slices.
2. Soak it in cold water for 2 minutes and remove the starch.
3. Add soy sauce, soy sauce, sugar, anchovy liquid salted, minced garlic, minced chungyang red pepper, red pepper powder, sesame oil, and sesame salt and mix.
4. Grease the pan and brown the potatoes over medium heat.
5. Remove excess oil from the kitchen towel.
6. Sprinkle marinade over your father's potatoes.
◆ 감자 샐러드
재료
감자 3개, 햄 120g, 삶은 계란 2개, 오이 2/3개, 양파 1/2개, 당근 60g, 물 3/4컵, 소금 1/3Tbs + 설탕 1/2Tbs + 식초 1Tbs, 소금 1/3Tbs, 마요네즈 + 후추, 식빵
만들기
1. 감자를 삶기 좋은 두께로 썰어주세요.
2. 햄과 당근을 잘게 썰어주세요.
3. 오이의 반을 갈라 속을 파낸 후 0.3cm의 두께로 썰어주세요.
4. 양파를 잘게 썰어 주세요.
5. 오이와 양파에 소금을 넣고 10분간 절인 후 꼭 짜주세요.
6. 체에 받쳐 햄과 당근을 끓는 물에 1분간 뒤적여 주세요.
7. 당근도 살짝 익히고 햄의 색소 성분들을 빼주려고요 ~
8. 감자에 물과 소금을 넣고 끓여주세요.
9. 물이 자작해지면 뒤적여가며 수분을 날려주세요.
10. 감자에 삶은 계란을 넣고 으깨어주세요.
11. 당근, 햄, 오이, 양파, 마요네즈, 후추를 넣고 섞어주세요.
◆ Potato Salad
Material
3 potatoes, 120g of ham, 2 boiled eggs, 2/3 of cucumber, Half of onion, 60g carrot, 3/4 cup water, 1/3Tbs salt + 1/2Tbs sugar + 1Tbs vinegar, 1/3Tbs of salt, mayonnaise + pepper, Bread
Making
1. Slice potatoes into a good thickness to boil.
2. Slice ham and carrot into small pieces.
3. Cut the cucumber into half and cut it into 0.3cm thick pieces.
4. Slice the onions into small pieces.
5. Add salt to cucumbers and onions and season for 10 minutes before squeezing them out.
6. Sift ham and carrot together in boiling water for 1 minute.
7. I'm going to cook some carrots and remove the pigments from the ham.
8. Put water and salt in the potatoes and boil them.
9. When the water starts to boil itself, swirl and blow away the moisture.
10. Mash the potatoes with the boiled eggs.
11. Add carrots, ham, cucumbers, onions, mayonnaise, and pepper and mix.
◆ 감자 샐러드 샌드위치
재료
감자샐러드, 식빵, 치즈
1. 식빵 위에 샐러드를 얹고 슬라이스치즈를 올려 주세요.
2. 다른면의 식빵에도 쌜어드를 살짝 바른후 치즈 위에 덮어주세요.
◆ Potato Salad Sandwich
Material
Potato salad, bread, Slice Cheese
1. Put the salad on the bread and put the slice cheese on it.
2. Apply a little bit of sand on the other side of the bread and cover it with cheese.