앙버터 모나카(MONACA) 아주 쉽게 만들기
앙버터 모나카(MONACA)
모나카 깍지를 이용하여 만든 앙버터 모나카입니다. 버터를 넣어 고급스럽고 풍미가 좋은 모나카를 만들어보세요.
재료
모나카 깍지 12개, 고메버터100g, 적앙금 350g, 견과류 60 g, 콩가루
만들기
1. 견과류를 팬에 살짝 볶아주세요.
2. 견과류를 적당한 크기로 다져주세요.
3. 적앙금과 견과류를 섞어주세요.
4. 모나카에 콩가루를 고루 뿌려주세요.
5. 적앙금을 적당한 두께로 모나카에 얹어주세요.
6. 버터를 적당한 크기로 잘라주세요.
7. 적앙금 위에 올려주세요.
8. 모나카로 덮어 주세요.
[English Recipe]
It's made using the Shell of the Monaca. Put butter to make a luxurious and flavorful Monaca.
Ingredient
12 of Monaca Shell, 100g of Gourmet Butter, 350g of Red bean paste, 60g of Peanut, Bean Powder
Recipe
1. Fry the nuts lightly in the pan.
2. Mince the nuts to a suitable size.
3. Mix red pepper and nuts.
4. Sprinkle bean powder evenly over Monaca shell.
5. Place the red-Paste on the appropriate thickness in Monaca shell.
6. Cut the butter into appropriate sizes.
7. Please put it on top of the red gold.
8. Cover it with Monaca shell, please.